Haberler

Basketbolun Usta İsimleri ile Eğitim Kampı

Uluslararası Spor ve Eğitim Akademisi (ISEAC) basketbol tutkunlarını usta isimler Bogdan Tanjevic, Ahmet Bülbül ve Bosko Radovic ile bir araya getiriyor.

Uluslararası Spor ve Eğitim Akademisi (ISEAC) basketbol tutkunlarını usta isimler Bogdan Tanjevic, Ahmet Bülbül ve Bosko Radovic ile bir araya getiriyor.

Karadağ'ın Bar kentinde 15 Mayıs tarihine kadar sürecek basketbol kampının çok faydalı geçeceğini belirten ISEAC Genel Direktörü Levent Ülkü, yaptığı açıklamada sporun insanların hayatında önemli bir rol oynadığını belirterek sağlıklı yaşamın da kapılarını araladığını söyledi.

Basketbolun, en çok oynanan spor branşları arasında yer aldığını vurgulayan Ülkü, çocukların ve gençlerin sosyal ve fiziksel gelişimine katkı sağlarken disiplinli bir yaşamı da kazandırdığını kaydetti.

Ülkü, ISEAC olarak gençlerin tatil zamanlarında, basketbol alanındaki yeteneklerini ortaya çıkarmak istediklerini belirterek kariyer hayatlarında geleceğe umutla bakmalarını sağlamak istediklerini ifade etti.

Ülkü, akademi programı ile gençlere basketbolda yeni şeyler öğrenme, pozitif risk alma ve keşfetme içerikli eğitim programı verileceğini kaydetti.

ISEAC'da gençlerin basketbolun usta isimlerinden eğitim alacağını vurgulayan Ülkü, "Başdanışmanlığını 13'üncü dev adam olarak bilinen Bogdan Tanjevic ve Türk basketbolunun usta ismi Ahmet Bülbül'ün üstlendiği eğitim programında, Karadağ Milli Basketbol Takımı Baş Antrenör Yardımcısı Bosko Radovic de gençlerin basketbol kariyerlerine ışık tutacak" ifadelerine yer verdi.

AKADEMİYE KATILAN SPORCULARA "13'ÜNCÜ DEV ADAM" BOGDAN TANJEVİC İMZALI KATILIM SERTİFİKASI VERİLECEK

ISEAC'ın Türkiye'nin önemli yurt dışı spor organizasyonları arasında yer aldığını vurgulayan Levent Ülkü, 15 Mayıs 2018 tarihine kadar kayıt yaptıran 12-16 yaş arası 900 sporcunun faydalanabileceği kampın birer haftalık periyotlar halinde toplam 10 hafta süreceğini aktardı.

Kayıtların www.ise-ac.com sitesi üzerinden alınacağını vurgulayan Ülkü," Halen ülkelerinin U-12, U-14, U-16, U-18 milli takımlarında aktif görev yapan Karadağ, Sırp ve Bosnalı 8 antrenörün görev alacağı ISEAC basketbol eğitim kampı, 12.06.2018 - 23.08.2018 tarihleri arasında katılan her sporcuya "13'üncü Dev Adam" Bogdan Tanjevic imzalı katılım sertifikası verilecek" diye konuştu. - Kan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bogdan Tanjevic Ahmet Bülbül Karadağ Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title