Haberler

Başkan Öndeş'ten sağlık çalışanları ve Tarım İlçe Müdürlüğü'ne teşekkür ziyareti

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında büyük bir fedakarlıkla çalışan sağlık çalışanlarına moral ziyareti gerçekleştirdi.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında büyük bir fedakarlıkla çalışan sağlık çalışanlarına moral ziyareti gerçekleştirdi.

Germencik ve Ortaklar'da yer alan sağlık merkezlerini ziyaret eden Öndeş maske ve Germencik Belediyesi tarafından üretilen İNYA markalı kolonya ve sabunun yer aldığı paketlerden hediye etti. İlçe Tarım Müdürlüğü'ne de ziyarette bulunan Fuat Öndeş kolay gelsin dileklerinde bulundu. GESA tarafından ilçede görevli tüm sağlık çalışanlarına dağıtılan paketler büyük bir memnuniyet oluştururdu.

İlçede görevli sağlık çalışanlarına ve Tarım ilçe Müdürlüğü personeline moral ziyaretinde bulunan Başkan Öndeş, hediye paketlerinin yanı sıra istek ve beklentilerini sorarak gereken her türlü desteğin imkanlar dahilinde sağlanacağını söyledi. Öndeş, sağlık çalışanlarımız bu süreçte insanüstü bir gayretle ve özveriyle milletimize hizmet verdiklerini kaydederek, "Şuan koronavirüs ile mücadelede en ön cephedeler. Germencik Belediyesi olarak ilk günden bugüne koronavirüs salgınına yönelik ciddi tedbirler aldık ve uygulamaya koyduk. Bu uygulamalar arasında birçok kurum ve kuruluşta olduğu gibi hastanemiz ve sağlık ocaklarımızı süreklilik arz edecek şekilde ilaçlıyor gerekli dezenfeksiyonu sağlıyoruz. Ayrıca tarımın da önemini bu süreçte bir kez daha görmüş olduk. Tarım İlçe Müdürlüğümüz personelleri ve veteriner hekimlerimizi de ziyaret ederek iyi çalışmalar dileklerimizi sunduk. Tekrardan her birine ayrı ayrı teşekkür eder, görevlerinde başarı ve kolaylıklar dilerim" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlçe Tarım Müdürlüğü Fuat Öndeş Germencik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title