Haberler

Başkan Kılca: "Karatay'ı Karataylılarla yönetiyoruz

Güncelleme:

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, geleneksel hale getirdiği "Karatay Söz Meclisleri"nde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, geleneksel hale getirdiği "Karatay Söz Meclisleri"nde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, "Karatay Söz Meclisleri"nde vatandaşları belediyede ağırlayarak hemşehrilerinin taleplerini dinliyor. Belediye Meclis Salonu'ndaki toplantının bu haftaki buluşmasına Başkan Hasan Kılca'nın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen buluşmada vatandaşların taleplerini ve sorunları dinleyen, talepler için ilgili belediye başkan yardımcıları ile birim müdürlerine talimatlar veren Hasan Kılca, Karatay Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında yer aldıklarını belirtti.

"Biz hep birlikte çok daha güçlüyüz"

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, "Hemşehrilerimizin talep ve görüşleri bizler için çok önemli. Her bir görüşü ve fikri büyük bir hassasiyetle değerlendirip hizmetlerimizi hayata geçirmeye özen gösteriyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana sürdürdüğümüz 'Karatay Söz Meclisleri' buluşmalarımızda da bunu amaçlıyoruz. Vatandaşlarımızı rutin olarak belediyemizde ağırlayarak ilçemizi Karataylı Hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Daha güzel bir Karatay için hemşehrilerimizle iç içeyiz. Vatandaşlarımızı ilçenin yönetiminde birer söz sahibi yaparak hareket etmeye devam edeceğiz. Çünkü biz birlikte güçlü bir aileyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hemşehrilerimizle olan iletişimimizi daha da güçlendirerek katılımcı demokrasi anlayışımızı ön planda tutacağız. İlçemizin ihyası ve inşası için birbirinden önemli çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Bu vesileyle buna katkı sağlayan, dua ve destekleriyle hep yanımızda olan bütün Karataylı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Kılca Karatay Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title