Haberler

Başkan Fadıloğlu'ndan Merhamet Eli

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gerçekleştirdiği ev ziyaretleri kapsamında Karşıyaka Mahallesi’nde ikamet eden aileye misafir oldu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gerçekleştirdiği ev ziyaretleri kapsamında Karşıyaka Mahallesi'nde ikamet eden aileye misafir oldu. Ailenin sorunlarına ortak olan Başkan Fadıloğlu, çocuklarla yakından ilgilenerek, çeşitli hediyeler sundu. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, misafir olduğu her evde ailelerin sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Karşıyaka Mahallesi'nde 4 yıl önce eşini kaybeden ve 4 çocuğu ile birlikte yaşayan Döne Aksoy'u evinde ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ailenin sorunlarını dinledi. Çocuklar ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, çocuklara eğitim hayatlarıyla ilgili önemli tavsiyelerde bulundu ve çeşitli hediyeler armağan etti.

"Ailelerimizden hayır duası alıyoruz"

Ziyarette açıklamada bulunan Başkan Fadıloğlu, "Fırsat buldukça ilçe sınırlarımız içerisinde ikamet eden ailelerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Bugün de Döne hanımı evinde ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözmek adına bu ziyaretlerimizi devam ettireceğiz. Döne hanımın çocuklarıyla birlikte mutlu, sağlıklı, mutlu bir ömür geçirmesini diliyorum. Allah, birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Ziyaretlerimizde ailelerimizden hayır duası alıyoruz. Bize evlerinin kapısını açan ve en iyi şekilde misafir eden Döne hanıma yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Şehitkamil Karşıyaka Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
title