Haberler

Başkan Çerçioğlu, Çine'de Halkın Taleplerini Yerine Getiriyor

AYDIN (İHA) – Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin Çine'de alt ve üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

AYDIN (İHA) – Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin Çine'de alt ve üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

ASKİ ekipleri, Akçaova'ya içme suyu sağlayan önemli bir kaynakta drenaj çalışmaları gerçekleştirerek su verimliliğini artırdı. İçme suyu yeterliliğini sağlamak için yapılan çalışma tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu. İçme suyu çalışmaları çerçevesinde bir diğer çalışma ise Madran'da gerçekleştirildi. İçme suyu hattında meydana gelen arızaya vakit kaybetmeden müdahale eden ekipler sorunu çözdü. ASKİ ekipleri Gölyaka'da eskiyen ve sık sorun çıkaran içme suyu hattına müdahale ederek çalışması yaptı. Yenilenen hat halkın hizmetine sunuldu. İçme suyu çalışmalarının yanı sıra Çine'de kanalizasyon altyapısı alanında çalışmalarına da ağırlık veren ekipler Hamitabat mahallesinde kanalizasyon hat çalışması gerçekleştiriyor. Halkın talebi üzerine vakit kaybetmeden başlatılan çalışmalar kısa zamanda tamamlanacak.

Çine'de Hamitabat, Gölyaka, Akçaova ve Madran'da yürütülen altyapı çalışmaları başta olmak üzere ilçe genelinde gerçekleştirilen tüm hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aydın Çine Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title