Haberler

Başkan Adayı Kılıç'a Erenler'de Büyük İlgi

AK Parti İl Başkan Adayı Fevzi Kılıç ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Erenler’de sevgi gösterileri ile karşılandı.

AK Parti İl Başkan Adayı Fevzi Kılıç ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Erenler'de sevgi gösterileri ile karşılandı.

7 Şubat Cumartesi yapılacak il kongresi öncesinde AK Parti Erenler İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti Sakarya İl Başkan Adayı Fevzi Kılıç burada Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Başkan Yardımcıları Muhammet Kıratlı ve Ali Akdeniz, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz ile kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı. AK Parti İl Başkan Adayı Fevzi Kılıç'ın Erenler İlçe teşkilatına yaptığı ziyarette bir konuşma yapan Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz "Fevzi kılıç Başkanımızı biz 2001 den bugüne tanırız ve kendisiyle görüşürüz. Bugüne kadar kendisinden ne bir kötü söz ne de bir incitici kelam duymuşluğumuz yok. O günden bugüne duruşuyla karakteriyle bütün partili dostlarımıza örnek olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Biz de AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı olarak kendisinin her zaman yanında olacağımıza ve var gücümüzle çalışacağımıza huzurlarınızda söz veriyoruz" dedi.

İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz'dan sonra söz alan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'te çok önemli açıklamalarda bulundu. Öztürk konuşmasının başında kullandığı "Bugün bana Fevzi Kılıç'ı tek kelimeyle anlat deseler dört dörtlük adam tabirini gönül rahatlığıyla kullanırım onun için" sözleri karşılamaya gelen partililer tarafından uzun süre alkışlandı.

Öztürk konuşmasının devamında "Aday adaylığı sürecinde belirlenen 11 aday içerisinden en toparlayıcı olanın Fevzi Kılıç'ın olacağının her zaman farkındaydık. Fevzi Kılıç'ı anlatmak gerekirse tam bir görev adamı, kutlu davanın en büyük savunucularındandır. Uzun süre beraber çalıştık. Bizim dönemimizde AK Parti Sakarya İl başkanlığımızı da yapmış bulunmaktadır. Onunla çalışmak çok verimlidir ve zevklidir fakat söz konusu görev olduğunda bir o kadar da zordur onunla çalışmak. Çünkü disiplinli ve prensip sahibidir, otoriterdir. İnsani ilişkilerinde merhametli, sevecen ve sıcak kalplidir. Bugün Sakarya'dan 7 den 77 ye kim ararsa arasın her daim telefonuna bakacak ve onların sorununu kendi sorunu gibi görecektir. Bütün Sakarya'nın dertleriyle hemhal olacaktır. Biz de bu süreçte her zaman yanında olacağız ve desteklerimizi esirgemeyeceğiz" dedi. Başkan Cavit Öztürk'ten sonra ise İl Başkan Adayı Fevzi Kılıç "30 yıldır siyasetin içinde yer almış bir kardeşiniz olarak mahalle temsilciliğinden mahalle başkanlığına, gençlik kollarına, il başkan yardımcılığından il başkanlığına kadar bir çok kademede görev almış bulunmaktayım. Her görevin ne kadar kutsal olduğunu ve özveri gerektirdiğinin farkındayım. Biz bu yola çıkarken partinin kurucusu olduğumuz bir çok arkadaşımızı ve dostumuzu da burada görmek bizi ayrıca mutlu etti ve heyecanlandırdı. Onlarla yaklaşık 14 yıl önce kader birliği yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz" diye konuştu.

Başkan Kılıç konuşmasının devamında; "Biz ilk parti kuruluş aşamasında toplandığımızda bir sözümüz vardı 'kendisini sevdiremeyen davasını sevdiremez' bu memleket Tayyip Erdoğan'ı seviyor ve biz de seviyoruz bu yüzden bize böyle bir görev verilmesini şeref olarak görüyoruz . İnsan sevdiklerini yanarken görse ne yapar ya onları kurtarır ya da onlarla birlikte yanmaya razı gelir. Biz bu parti de bütün sevdiklerimizle ve sevenlerimizle yanmaya da razıyız kurtulmaya da! Bugün geldiğimiz nokta da sevgimizin ve sevenlerimizin sınırları Türkiye'yi de aştı. Afrika'dan Ortadoğu'ya Balkanlar'a kadar yayıldı. Bugün bizim burada aldığımız başarılar bütün dünya mazlumlarının başarısı oldu. Bu yüzdendir ki değerli kardeşlerim bu dava uğruna bu parti uğruna değil 8 saat, 10 saat, 24 saat çalışsak yine de yetmez. Kılıç sözlerine son vermeden önce Değişen ve gelişen dünya da bugün sadece şehirleri imar etmek yetmez aynı zaman da gönülleri de imar etmek gerekir bu özveriyi gösteren hem Erenler'i hem de Erenlerde yaşayanların kalplerini imar eden Cavit Başkanıma da huzurlarınızda teşekkür ediyorum" diyerek sözlerine son verdi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Kılıç Ak Parti Sakarya Erenler Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title