Haberler

Başbakan Erdoğan'dan "Seçim" Açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Seçim İlkesinin 24 Haziran Tarihi Olduğunu Açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin seçim ilkesinin 24 Haziran tarihi olduğunu açıkladı.

AK Parti Genel Merkezi'nden ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Yüksek Seçim Kurulu (YSK), genel seçim tarihine '22 Temmuz 2007' dedi. Bu tarih sizce uygun mu?" sorusuna, "TBMM Adalet Komisyonu onu görüşüyor. YSK bunu daha öne çekemiyorsa, biz tabii en yakın zaman diyoruz" dedi. İlkelerinin 24 Haziran 2007 olduğunu belirten Başbakan Erdoğan, "Bizim şu anda ilkemiz 24 Haziran. Çünkü daha önce bize 60 gün gibi bir ifadeleri oldu. Seçim İşleri Başkanıma böyle

ifadede bulundular. Fakat, bugün 60 günde değil 80 günde yetiştirebileceklerine dair bir beyanları ve önerileri olmuş. TBMM Adalet Komisyonu bunun üzerinde çalışıyor. Ama biz işi yokuşa sürme durumunda değiliz "dedi. Her halükarda öne çekilmiş seçim istediklerini belirten Başbakan Erdoğan, "Komisyon şu anda ne karar verecek onu bilmiyorum. Bizim açımızdan herhangi bir mahsur yoktur" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açıklamasının ardından Keçiören'de bulunan evine geçti.

(ÖY-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title