Haberler

Başakşehir'den İrfan Can için resmi açıklama: Fenerbahçe görüşme talep etti

Güncelleme:

İrfan Can Kahveci'ye Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe de talip oldu. Başakşehir cephesinden konuyla ilgili açıklama geldi ve "Henüz resmi bir teklif yok. Önümüzdeki günlerde bir görüşme gerçekleştireceğiz" denildi.

Medipol Başakşehir Kulübü'nün CEO'su Mustafa Eröğüt, Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe'nin de talip olduğu milli oyuncu İrfan Can Kahveci'nin transferiyle ilgili olarak NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe, Cuma günü İrfan Can Kahveci ile ilgilendiklerini ve görüşmek istediklerini tarafımıza iletti" diyen Eröğüt, "Biz de bunu başkanımız Göksel Gümüşdağ'a ilettik. Henüz resmi bir teklif yok. Önümüzdeki günlerde bir görüşme gerçekleştireceğiz. Galatasaray'a da İrfan Can için taleplerimizi ilettik, görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

GALATASARAY'DA CENGİZ VE ALBAYRAK GÖRÜŞMEYE GİTMİŞTİ

Galatasaray, 25 yaşındaki futbolcu için Başakşehir Kulübü'nden transfer görüşmesi için talepte bulunurken, başkan Göksel Gümüşdağ sarı-kırmızılıları Fatih Terim Stadı'nda bulunan kulüp binasına davet etti.

Bunun üzerine Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, Başakşehir Kulübü'ne giderek başkan Göksel Gümüşdağ ile bir araya geldi. Görüşmenin ev sahibi Gümüşdağ, Cengiz ile Albayrak'ı kapıda karşılarken Hürriyet'in adım adım izlediği İrfan Can Kahveci zirve tam 1.5 saat sürdü.

Görüşmede Galatasaray, İrfan Can için ocak ayı için sunduğu teklifi 4.5 milyon Euro'ya kadar çıkardı. Bir sonraki transferinden de Başakşehir'e ciddi bir pay teklif edildi. Ancak Başakşehir cephesi bu teklife sıcak bakmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Galatasaray Fenerbahçe Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (7)

Hasan:

Fenev ile başakşehir arasındaki oyuncu trafiğine bakarsanız neyin ne olduğunu görürsünüz irfancan Galatasarayı istediği için başakşehir yönetiminin eli zayıfladı baktılar feneve peşkeh çekemeyecekler Galatasaraya fahiş fiyat çektiler irfancanada bak seni almaya yanaşmıyorlar izlenimi verecekler sonra feneve bedelsiz verirler yada Galatasaraydan istediği parayı koparamayınca ali koçtan yardım istediler sende müdahil olda Galatasaray mecbur kalsın bu parayı vermeye diye inşallah 3.lige düştükleri günleride görürüz başakşehirin katara satılmadan önce

16
12
yanıtYanıtla
kral:

fb alacağından değil maksat pazar fiyatını arttırmak ortalığı karıştırmak yıllardır vzyonu bu oılmuştur

17
7
yanıtYanıtla
kral:

şimdi Ali Koç''un yaptığına ne demeli ? her maç sonu konuşmayı çok iyi biliyordu yalı çocuuuuu

11
6
yanıtYanıtla
si patron:

bükemediğiniz bileği öpün lan . . .

yanıt11
yanıt12
Tosunpaşa:

Demirören bjk batırdı kaçtı koç da feneri kazıga oturtup kaçacak bilinçli yapılıyor

8
7
yanıtYanıtla
sabri abii:

Bu Ali hiç akıllanmayacak. . . al elinde patlasın

6
5
yanıtYanıtla
abo:

yav adamlar ucak kaldirip indiriy gemi kaldirip indiriy uzay araci kaldirip indiriy pes artik acun ayagini denk al

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title