Haberler

Banyoda Düşen İskoç Turist Felç Oldu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, kaldığı otelin banyosunda ayağı kayarak düşen 54 yaşındaki İskoç turist Kenneth Hurford'un belden aşağısı felç oldu.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, kaldığı otelin banyosunda ayağı kayarak düşen 54 yaşındaki İskoç turist Kenneth Hurford'un belden aşağısı felç oldu. Hurford, ambulans helikopterle İzmir'e sevk edildi.

Kız arkadaşı ile beraber 15 günlük tatil için Marmaris'e gelen 54 yaşındaki Kenneth Hurford, bugün saat 00. 30 sıralarında kaldığı otelin banyosunda düştü. Acı içinde kıvranan Hurford, bağırarak otel görevlilerinden yardım istedi. Otel görevlileri, ambulans çağırdı. Otel görevlilerini pas anahtarıyla açtığı odaya giren sağlık görevlileri, banyodaki Hurford'a ilk müdahaleyi yaptı. Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İskoç'un belden aşağısının felç olduğu belirlendi.

Doktorlar, Hurford'un daha donanımlı bir hastaneye sevkine karar verdi. Bunun için ambulans helikopter istendi. Marmaris Devlet Hastanesi bahçesine inen ambulans helikopter Hurford'u aldıktan sonra İzmir Ege Sağlık Hastanesi'ne götürmek üzere tekrar havalandı. Hurford'un hayati tehlikesinin devam ettiğini belirten beyin cerrahı Levent Tuna, "Boyun travmasına bağlı olarak hasta felç geçirmiş. Durumu ciddiyetini koruyor. Hayati tehlikesi mevcut. Tedavisine İzmir'de daha donanımlı bir hastanede devam edilecek" dedi.

DEB - Muğla / Marmaris

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title