Haberler

Bank Asya 1. Lig

Asya 1. Lig

ASYA 1. LİG

- DİYARBAKIRSPOR, KOCAELİSPOR MAÇINI DÖNÜM NOKTASI OLARAK GÖRÜYOR

- ASBAŞKAN SALİH AKÇADAĞ:

- "DİYARBAKIRSPOR ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR"

- ASBAŞKAN ABDURRAHMAN YAKUT:

- "DİYARBAKIRSPOR TRİBÜNLERLE BÜTÜNLEŞEREK KOCAELİSPOR MAÇINA ÇIKACAKTIR"

(FOTOĞRAFLI)

MUSTAFA GÖKER

DİYARBAKIR (İHA) Diyarbakırspor'un Futbol Şube sorumlu ve Asbaşkanlar Abdurrahman Yakut ile Salih Akçadağ, Kocaelispor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Mustafa Uğur nezaretinde Kocaelispor maçına hazırlanan Diyarbakırspor, Seyrantepe tesislerinde taktik çalışması yaparken, antrenmanı izleyen Abdurrahman Yakut ile Salih Akçadağ, Kocaelispor maçının her yönden Diyarbakırspor için önemli olduğunu belirttiler.

Asbaşkan Abdurrahman Yakut, Diyarbakırspor'un bir geçiş sürecinde olduğunu belirterek, "28 Aralık 2007 tarihindeki kongreyle birlikte, yaklaşık 2 yıl aradan sonra kulübün başına profesyonel ve sivil bir yönetim geldi. Uzun bir aradan sonra kulüp kayyum yönetimden kurtuldu. Bu sürede yaptığımız önemli çalışmalar var. Teknik heyette değişiklik oldu, bundan önceki dönemde görev yapan arkadaşlara teşekkür ediyoruz ama profesyonellikte böyle şeyler olabiliyor. Önümüzdeki Kocaelispor maçı bizim için çok

önemli. Diyarbakırspor tribünlerdeki taraftarları ve sahadaki oyuncularıyla bütünleşerek bu maça çıkacaktır. Buradan alacağımız 3 puanla şampiyonluk yarışına ortak olacağız. Kulübün önemli sorunları var fakat biz bunların üstesinden hep birlikte geleceğiz" dedi.

Asbaşkan Salih Akçadağ ise, Diyarbakırspor'un çok zor günler geçirdiğini belirterek, "Böyle bir dönemde ortaya çıkan yönetime girmek bizim için bir anlamda vazife oldu. Çünkü aile olarak Diyarbakırspor'la gönül bağımız var. Geçen hafta Erciyesspor'a şanssız şekilde yenildik. Bu hafta oynayacağımız Kocaelispor maçını çok önemsiyoruz. Her şeyden önemlisi taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. 3 puan alıp çıkış serisi başlatacağız" diye konuştu.

(MG-EE-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title