Haberler

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig'de Mücadele Eden Orduspor'da, Kendi Sahasında Malatyaspor ile Berabere Kalmanın Üzüntüsü Yaşanıyor.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da, kendi sahasında Malatyaspor ile berabere kalmanın üzüntüsü yaşanıyor.

Orduspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç sonrası yaptığı açıklamada, kazanmak için çıktıkları maçtan beraberlikle ayrıldıkları için üzüntülü olduklarını söyledi. Her şeye rağmen Orduspor'un 13 haftadır yenilmediğini ve neredeyse forvetsiz maçlara çıktıklarını dile getiren Kartal, "Malatyaspor'un 8-9 tane Süper Lig'de oynayan çok tecrübeli futbolcuları var. Bizim de her zamanki gibi tam tersine çok önemli 3-4 futbolcumuz yok. Elimizdeki mevcut oyuncularımızla biz bu mücadeleyi veriyoruz. Rakibimiz karşısında aradığımız golü de bulduk. Ancak golden sonra bir anlık dalgınlıkla kalemizde golü gördük. Oyuncularım kazanmak için elinden gelenin en iyisini yaptı. Sonuçta bu takım her şeye rağmen 13 haftadır mağlup olmuyor. Neredeyse forvetsiz sahaya çıkıyoruz. Onun için ben bu takımla gurur duyuyorum. Onları tebrik ediyorum" diye konuştu.

İlk 6 şanslarının halen devam ettiğini belirten Kartal,"Kalan maçlarımızda bir Eskişehirspor karşılaşması bizim için zor olacak. Ondan sonra oynayacağımız Kartalspor ve Giresunspor maçlarını kazandığımız takdirde ilk 6'ya gireceğimizi düşünüyorum. Önemli olan bu sıkıntılı ortamdan en karlı nasıl çıkabiliriz onun hesabını yapıyoruz" dedi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç de, Orduspor karşısında alınan 1 puanın kendileri için çok önemli olmadığını, gelecek sezona hazırlandıklarını belirtti. Karşılaşmanın mücadele açısından çok güzel yüksek tempolu geçtiğini ifade eden Ömeroviç, "Orduspor ile oyun kalitesi çok iyi bir futbol oynadık. Geçen hafta güzel ve net bir skorla Kocaelispor'u yenmiştik. Orduspor gibi bir deplasmandan bir puan aldığımız için mutluyuz. Ancak buradan aldığımız puan bizim için çok fazla önemli değil. Esas olan önümüzdeki sezonun hazırlıklarını yapabilmek. Bu nedenle ortaya koyulan performanslar hem oyuncular için referans olacak hem de yönetim planlarını yapabilmek için futbolcuları izleyeme şansı bulacak. Burada ortaya koyduğumuz mücadeleden ben memnunum. Çok güzel bir maç oldu. Orduspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim" diye konuştu.

(HA-MAY-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title