Haberler

Bangladeş Cemaat-i İslami Partisi Geçici Başkan Seçti

Bangladeş’te Pazartesi günü Cemaat-i İslami Partisi’nin genel başkanı ve 9 yöneticisi tutuklandıktan sonra, parti yetkilileri tarafından, parti kanunu uygulanarak geçici bir dönem için genel başkan ve genel sekreter seçildi.

Bangladeş'te Pazartesi günü Cemaat-i İslami Partisi'nin genel başkanı ve 9 yöneticisi tutuklandıktan sonra, parti yetkilileri tarafından, parti kanunu uygulanarak geçici bir dönem için genel başkan ve genel sekreter seçildi.

Eski milletvekili ve Eski Başkan Yardımcısı Prof. Muzibur Rahman yeni genel başkan olurken, eski Sekreter Yardımcısı Atm Masum ise genel sekreter seçildi.

9 Ekim Pazartesi günü, ilk olarak gözaltına alınan Cemaat liderlerine salı günü 2 tane dava açılarak tutuklanma kararı verilmişti. Bu nedenle parti işlerini sürdürebilmek için Cemaat-i İslami Partisi'nin üyelerince, parti kanununa göre geçici başkan ve genel sekreter seçildi. - DAKKA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bangladeş Cemaat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title