Haberler

Balıkesir'de Yerel Yönetimler

Balıkesir Belediyesi Tarafından Yaptırılan Yeni Nikah Salonu, Evlenen Çiftlere Kıyılan İlk Nikahlarla Beraber Hizmete Verildi.

Balıkesir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni nikah salonu, evlenen çiftlere kıyılan ilk nikahlarla beraber hizmete verildi.

DÖRT DÖRTLÜK NİKAH

Belediye Nikah Salonu'nda düzenlenen törende, yeni evlenen çiftlerin nikahını Belediye Başkanı Sabri Uğur kıydı. Nikah şahitliklerini ise, Vali Selahattin Hatipoğlu ile Milletvekili Edip Uğur yaptı. Yeni salondaki ilk nikahlar için düzenlenen törene Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Milletvekili Edip Uğur, Belediye Başkanı Sabri Uğur, Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, AK Parti İl Başkanı Zekai Kafaoğlu ve evlenen çiftlerin aileleri ile yakınları katıldı. Törende, Tuncer Adıyaman-Sezen Hazarlı, Ahmet Fıstık-Elif Aklan, Zeki Aldemir-Sema Kocabıyık ve Çağrı Atak-Muhsine Balaban çiftlerinin aile cüzdanları bayanlara verildi.

Genç çiftlerin mutluluklarını paylaştığını belirten Belediye Başkanı Sabri Uğur, "Balıkesir insanının her şeyin en iyisine layık olduğu düşüncesiyle 3 yıl önce başlattığımız şehirdeki hayat standartlarını yükseltme mücadelemiz bütün hızıyla sürüyor. Bugün pek çok mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Tamamlanan ilk ünitesi olan nikah salonunu hizmete aldığımız bu proje bittiğinde; her türlü ihtiyaca cevap verecek büyüklükte ve özelliklerde düğün salonu, restoran, havuzbaşı, düğün ihtiyaçlarına hitap eden dükkanlar, fitness center, devamında spor-yürüyüş alanı bulunan ve Kent Aktivite Merkezi adını verdiğimiz tesisimiz, halkımızın çok geniş yelpazedeki ihtiyaçlarına cevap verecektir" dedi.

Başkan Uğur, evlenen çiftlerin maddi durumları iyi olmadığı için tüm ev eşyalarının alındığını, hiçbir eksiklerinin kalmadığını, bunda Vali beyin de önemli katkısının olduğunu vurguladı. Uğur, bundan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Vali Selahattin Hatipoğlu ve Milletvekili Edip Uğur ise, ailenin Türk toplumunun temeli olduğuna dikkat çekti ve yeni çiftlere mutluluklar diledi. Vali Hatipoğlu, ''Toplumun temeli ailedir. Ailenin tesisinde de elbette aile büyüklerine büyük görev düşmektedir. Hepimizin çocukları var. Biz büyükler olarak onları evlendirip yuva sahibi yapmayı ve gelecekte hayırlı nesiller dünyaya getirmelerini çok arzu ediyoruz. Bu nedenle de hep beraber buradayız. Böyle bir tesisi Balıkesir'e kazandırdığı için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Nikahları kıyılan yavrularımıza ömür boyu mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

Nikah törenlerinin ardından, fuayede takı merasimi yapıldı. Vali Selahattin Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Sabri Uğur gelinlere bilezik takarken, Milletvekili Edip Uğur ise damatlara 50'şer YTL para hediye etti. Takı merasimi sırasında davetliler, nikah şekeri almak için adeta birbiriyle yarıştı. Nikah töreni, yeni evlenen çiftlerle protokol mensuplarının birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

(YU-EŞ)

22.04.2007 17:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title