Haberler

Bagajdaki Kadın Cesedinde Katil Zanlısına Tutuklama

Eskişehir'de Dost Hayatı Yaşadığı Sevim Yalçınkaya'yı Bıçaklayarak Öldürdükten Sonra Cesedi Otomobilin Bagajına Koyan ve Dün Polisler Tarafından Yakalanan Mahir Kılıç Çıkarıldığı Mahkemece Tutuklandı.

Eskişehir`de dost hayatı yaşadığı Sevim Yalçınkaya`yı bıçaklayarak öldürdükten sonra cesedi otomobilin bagajına koyan ve dün polisler tarafından yakalanan Mahir Kılıç çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sevim Yalçınkaya`yı 47 yerinden bıçaklayan Mahir Kılıç, ``Hak ettiğini buldu`` dedi.

Kırmızıtoprak Mahallesi`nde Basın 14 Kasım 2006 tarihinde meydana gelen olayda çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkası bulunan 33 yaşındaki Mahir Kılıç, dost hayatı yaşadığı dul olan 2 çocuk annesi 27 yaşındaki Sevim Yalçınkaya`yı bıçaklayarak öldürüp cesedini de çalıntı olan 26 KF 963 plakalı otomobilin bagajına koymuştu. Otomobili Kırmızıtoprak Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi`nde yolun ortasına dörtlü lambalarını yanık bir halde bırakıp kaçan Mahir Kılıç, aracın arka plakasının yanına da `yanlış yapma kopartırım demiştim. Yalnızca sözümün eri oldum. Seni Allah`a emanet ediyorum. Mahir Kılıç` yazılı kağıdı bırakıp kaçmıştı.

Dost hayatı yaşadığı kadını bıçaklayarak öldüren Mahir Kılıç, dün Erenköy Mahallesi Yunus Kent Blokları yakınlarında çalıntı olduğu bildirilen 26 NL 347 plakalı otomobille kaçarken polisin kovalamacası sonunda yakalanmıştı. Kılıç, 2 polis otosu, bir polis motosikletine çarpıp kaçtıktan sonra 26 M 005 plakalı minibüse çarparak durmuştu.

OTOMOBİLİN İÇERİSİNDE BIÇAKLADI

Gözaltına alınan Mahir Kılıç, Sevim Yalçınkaya`yı Kırmızıtoprak Mahallesi Porsuk Çayı kenarında 26 KF 963 plakalı otomobilin içerisinde bıçaklayarak öldürdüğünü söyledi. Mahir Kılıç, Sevim Yalçınkaya ile uzun süreden beri dost hayatı yaşadığını, Sevim`den 4 aylık bir erkek çocuğunun olduğunu belirtti. Sevim Yalçınkaya`nın para karşılığında erkeklerle birlikte olduğunu öne süren Mahir Kılıç, ``Olay akşamı ben de Sevim de alkollüydük. Otomobilin içerisinde tartıştık. Sevim bana birlikte tuttuğumuz evin kirasını ödeyemediğini, çocuğu yurda vereceğini ve benden ayrılacağını söyledi. Tartışma sonrasında Sevim çantasından sustalı bir bıçak çıkarıp bana saldırdı. Elinden bıçağı aldım. Çok sinirlenmiştim. Onu bıçaklamaya başladım. Her tarafından kan geliyordu. Önce hastaneye götürmek istedim. Daha sonra onu bagajın içine koydum. Belki birileri bulup hastaneye götürür diye düşünmüştüm. Ardından `yanlış yapma kopartırım demiştim. Yalnızca sözümün eri oldum. Seni Allaha emanet ediyorum` şeklinde yazdığım kağıdı otomobilin arkasına yapıştırdım. Otomobili de yolun ortasında dörtlü lambaları yanık bir halde bırakıp kaçtım`` dedi.

OTOMOBİLİN BAGAJI BİR SAAT SONRA AÇILDI

Kırmızıtoprak Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi`nde 26 KF 963 plakalı otomobili yol ortasında gören polisler ilk olarak araçta bomba olma ihtimalini gözününde bulundurmuşlardı. Olay yerine çağırılan bomba uzmanının araştırmasında şüpheli bir durum görülmedi. Aracın çalıntı olduğu belirlenince yaklaşık bir saat sonra polisler otomobilin bagajını açtıklarında Sevim Yalçınkaya`nın cesediyle karşılaştı. Otomobil bagajdaki kadın cesediyle bilikte savcının talimatıyla bir çekiciye yüklenerek Emniyet Müdürlüğü`ne ait Kademeye çektirildi. Ceset daha sonra Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

47 YERİNDEN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yapılan otopside Sevim Yalçınkaya`nın 7`si öldürücü olmak üzere toplam 47 yerinden bıçaklandığı belirlendiğini bildirdi.

Daha önce çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkası olan katil zanlısı Mahir Kılıç`ın son 6 ay içerisinde 9 otomobil, 1 kamyon çaldığı belirtildi. Sanığın ayrıca 2 cep telefonu ile 2 otomobilin plakalarını söküp çaldığı, tehditle para isteme olayına karıştığı, Bursa 4`üncü Asliye Ceza Mahkemesi tarafından bir yıl hapis ve 144 YTL para cezası nedeniyle hakkında gıyabi tutuklama kararı bulunduğu, Eskişehir 3`üncü Asliye Ceza Mahkemesi`nce de hırsızlık suçundan hakkında yakalama müzakeresi çıkartıldığı öğrenildi.

Dün polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan Mahir Kılıç`ın üzerinden Sevim Yalçınkaya`nın öldürülmesi olayında kullandığı sustalı bıçak, Davut Serin ve Ferhat Yılmaz adına düzenlenmiş, üzerlerinde kendi fotoğrafları bulunan sahte nüfus cüzdanı, sürücü belgesi ile ticari taşıt kullanma belgelerinin çıktığı kaydedildi.

HAK ETTİ, HAK ETTİĞİNİ BULDU

Katil zanlısı Mahir Kılıç bugün polisler tarafından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi. Mahir Kılıç, bir gazetecinin ``cinayeti neden işledin?`` sorusuna ``hak etti, hak ettiğini buldu`` diye yanıtladı. Kılıç savcılığa ifade verdikten sonra tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemede de ifadesi alınan Mahir Kılıç daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ESKİŞEHİR/DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title