Haberler

Ayvalık Sporda Zirveye Uçacak

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Balıkesir’e kısa bir süre önce atanan yeni İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu’nun öncülüğünde, Ayvalık Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliğinde İl Şube Müdürleri ve Balıkesir’e bağlı 20 ilçenin Gençlik Hizmetleri...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Balıkesir'e kısa bir süre önce atanan yeni İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu'nun öncülüğünde, Ayvalık Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliğinde İl Şube Müdürleri ve Balıkesir'e bağlı 20 ilçenin Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlerinin de katıldığı geniş kapsamlı bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Balıkesir ve ilçelerinin sportif alanlarda başarı çıtasının daha da yükseklere çıkarılmasının yollarının araştırıldığı toplantıda; Balıkesir genelindeki sportif çalışmaların yanı sıra spor tesisleri hakkında istişarelerde bulunulurken, il genelinde sportif anlamda daha da başarılı sporcuların yetiştirilebilmesi için nasıl bir yol haritası izlenileceği masaya yatırıldı.

Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cem Hamzaoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen ve bu anlamda ilçede bir ilk olduğu öğrenilen toplantıda; Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere Türkiye genelinde 3 bin personelin alınmasının ardından, bu personelden Balıkesir İl Gençik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün de en üst düzeyde istifade edebilmesi için çalıştklarını vurgulayan İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu, bu personelin ilçelerdeki müdürlüklere de istihdam edilmesi için çalışmaların sürdüğünü müjdeledi.

Balıkesir'i spor tesisleri ve yetişmiş sporcu anlamında Türkiye genelinde hak ettiği en üst noktaya getirebilmek için ellerinden gelen tüm çabayı harcayacaklarını vurgulayan Lokman Arıcıoğlu, bu konuda geceli-gündüzlü yoğun mesailer harcayacaklarının da altını çizdi. Koordinasyon toplantısının ardından Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan ile Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'de makamlarında ziyaret edildi.

Balıkesir İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu'nun öncülüğünde gerçekleşen ziyaretlerin ilk etabı Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan'a yönelik oldu.

Ziyarette; Ayvalık Kaymakamı Görgülüaslan'ın talepleri doğrultusunda ilçeye kazandırılması planlanan ve birçok spor branşını bünyesinde kapsayacak olan spor kompleksi detayları, Gençlik Merkezi Binası ve ilçenin sportif çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayvalık'taki Spor Faaliyetlerine ve başarılı sporculara verdiği büyük destekler nedeniyle Kaymakam Görgülüaslan'ın nezdinde; ilçedeki tüm kurum amirlerine teşekkür edilen ziyaretin ikinci etabında ise; Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ile belediye başkanlık makamında buluşuldu.

Ziyarette; Balıkesir İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Başkan Gençer'den Spor Salonu çevre düzenlenmesi ve istinat duvarlarının yapılması konusunda destek istedi. Başkan Gençer de bu konuda gereken tüm desteği vereceklerinin sözünü verdi.

Kaymakam Görgülüaslan ve Belediye Başkanı Rahmi Gençer'e yönelik gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından Lokman Arıcıoğlu'nun öncülüğündeki kalabalık heyet, Ayvalık'ta faaliyet gösteren 24 spor kulübünün başkan ve antrenörleriyle bir araya gelerek, 'Ayvalık ve Spor' konulu bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. ASKF Körfez Temsilcisi Cemal Erhanoğlu ve 24 Spor Kulübü Başkanıyla İlçe Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen İstişare toplantısında Balıkesir'in sportif anlamda Türkiye geneliyle, katıldıkları yurt dışındaki şampiyonalarda da ismini duyuran Ayvalıklı sporcuların daha da başarılı olabilmelerinin sağlanması görüşüldü.

Bugüne kadar birçok branşta büyük başarılara sahip olan Ayvalık'ta sportif faaliyetlerin arttırılabilmesi adına ilçeye yepyeni ve kapsamlı bir spor tesisinin kazandırılması, ilçede Ayvalık Kaymakamlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Gençlik Merkezi'ne bir binanın kazandırılması, ilçede bir yarı olimpik yüzme havuzunun yapılması gibi konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayvalık'taki sportif çalışmalar; kulüp ve sporcu sayıları hakkında Lokman Arıcıoğlu ve beraberindeki heyete, Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu tarafından brifing verildi.

Spor kulüplerinin taleplerinin ele alındığı istişare toplantısında konuşan Balıkesir İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu, özellikle spor müsabakalarında yeteri sağlık hizmetlerinin verilebilmesi, ilçedeki spor tesislerinin daha yararlı bir şekilde kullanılmasına yönelik önerileri de değerlendirdi.

Müdür Arıcıoğlu, Ayvalık'ta yapılması düşünülen spor kompleksleri hakkında da kulüp başkanları tarafından bilgilendirildi.

Çalışmaların ardından Ayvalıklı kulüp başkanları ve antrenörler; Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü Arıcıoğlu'na ve Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cem Hamzaoğluna teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gökhan Görgülüaslan Rahmi Gençer Balıkesir Ayvalık Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title