Haberler

Aydın'da Zafer Bayramı Kutlandı

Aydın'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Vali Erol Ayyıldız'ın protokol üyelerine verdiği resepsiyon ve Aydın Belediyesi tarafından düzenlenen halk konseri ile devam etti.

Aydın'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Vali Erol Ayyıldız'ın protokol üyelerine verdiği resepsiyon ve Aydın Belediyesi tarafından düzenlenen halk konseri ile devam etti. Aydınlılar, ünlü şarkıcı Yaşar ve Ayşen'in şarkıları ile coşarken, 'Topuklu Efe' lakaplı Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu zeybek oynadı.

Aydın'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91'inci yılı kutlamaları Valilik ve Belediye tarafından yapılan etkinliklerle ayrı ayrı gerçekleşti. Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve eşi tarafından Aymendo Restoranda verilen resepsiyona, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Karataş, Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Ali Gültekin Kılınç, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Mustafa Birincioğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve daire müdürleri katıldı. Tek tek tüm masaları gezerek resepsiyona katılanlarla sohbet eden Vali Ayyıldız, basın mensupları ile yaptığı sohbette, "Aydın, kent olmayı başarmış bir şehir. Bende bu kentin yararına olacak her şeye destek olacağım. Bizler gideriz, ancak yaptıklarımız kalır" dedi.

BAŞKAN HALKLA BULUŞTU

Aydın Belediyesi tarafından düzenlenen '30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri' Aytepe Anfi Tiyatro'da gerçekleşti. Aydınlılar, Kürşat ve orkestrası eşliğinde sahne alan Yaşar ve Ayşen'in birbirinden güzel şarkılarına ellerindeki Türk Bayraklarını sallayarak eşlik etti. Konserde 'Topuklu Efe' lakaplı Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'da zeybek oynadı. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özlem Çerçioğlu Erol Ayyıldız Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title