Haberler

Konyasporlu Yöneticiler, Protokol Tribününde Saldırıya Uğradı: Gidin Namaz Kılın

Güncelleme:

Göztepe - Konyaspor maçını protokol tribününde takip eden kişi, Konyasporlu yöneticilere "Yobazlar, gidin camiye namaz kılın." diye bağırınca ortalık karıştı.

Süper Lig'in 16. haftasında Göztepe'nin Atiker Konyaspor'u 1-0 yendiği maçın sonrasında protokol tribününde Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz ve yöneticilere sözlü saldırıda bulunuldu.

"YOBAZLAR GİDİN CAMİYE NAMAZ KILIN"

Karşılaşmanın başından sonuna kadar sakin bir şekilde maçı izleyen yöneticiler müsabaka sonunda beklenmeyen bir tepkiyle karşılaştı. Göztepeli yöneticileri maç sonunda tebrik eden yönetim kurulu üyelerine protokol tribününde bulunan bir şahıs "Yobazlar gidin camiye namaz kılın" diye bağırdı.

GÖZTEPE BAŞKANI, KONYASPORLU YÖNETİCİLERDEN ÖZÜR DİLEDİ

Atiker Konyasporlu yöneticiler tribünde yaşanan çirkin saldırı sonrasında uzun süre bu kişilerle tartıştı. Olayların büyümesi üzerine Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Atiker Konyasporlu yöneticilerden özür dileyerek sakinleştirmeye çalıştı.

"BU FUTBOL ADINA BÜYÜK BİR AYIP"

Tribünde yaşanan saldırının ardından konuşan Atiker Konyaspor Asbaşkanı Mehmet Günbaş, "Tribünde şahsımıza ve şehrimize büyük bir terbiyesizlik yapılmıştır. Maç sonunda tebrik etmek için Göztepeli yöneticilerin yanına geldiğimizde şeref tribününde oturmayı hak etmeyen ve ortamı germek için hazırda beklediği her halinden belli olan zavallı bir adam bizleri hedef alarak bir takım sözler sarf etmiştir. Ayrımcı, ötekileştirici hem insanlığa hem futbolun ruhuna yakışmayan bu çirkin davranış şeklini misafir takım yöneticilerine ve şehrine reva görenleri kınıyoruz. Konya'ya gelen konuk takımların yöneticilerine gösterdiğimiz misafirperverliği maalesef dışarıda göremiyoruz. Bu futbol adına büyük bir ayıp olarak karşımıza çıkıyor. Göztepeli yöneticileri tebrik ediyor, protokol tribünündeki provokatörlere gerekli işlemlerin yapılmasını bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Konyaspor İzmir Spor Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500

Yorumlar (68)

Muatafa kara:

Cok güzel demiş agzına saglık

2
21
yanıtYanıtla
göz-göz:

İSYAN MARŞINI KESMEK İÇİN BİZİM TRİBÜNE KÜFÜRLER YAĞDIRAN KONYA TARAFIMI DİYO BUNU GÜLDÜRMEYİN :D

5
15
yanıtYanıtla
utanmazlar:

Camiye Gitmek Namaz Kılmak Allahın Emirlerini Yerine Getirmek Sanki Ayıp Sanki Suçmuş Gibi Gelen Misafirlere Hakaret Etmek Alçaklıktır Bizler Sizin İnançsızlığınıza Saygı Duyuyorsak Sizlerde Bizim İnancımıza Dinimize Saygı Duyacaksınız

16
1
yanıtYanıtla
ESESLİ:

gevur izmir deyince bozulanlar var bozulmayın kardeşimm.

15
1
yanıtYanıtla
Nk:

Hiç kusura bakmayın size boşuna gavur izmir demediler sizi aslında onlara bırakmak lazımdı? Adiler

7
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Neden kızıyorsunuz ya. . kötü bir şey dememiş. Namaz kılın demiş. . ne var bunda . .

1
13
yanıtYanıtla
KAHRAMAN:

Onların namazından size ne kardeşim, terbiye sınırını aşmış şımarıklar toluluğu,

yanıt4
yanıt0
Adem:

Eğer Göztepeli yöneticelerin içinde imanlı,inançlı biri varsa,bu ibne,yavşağa,ne olduğu belli olmayana haddini bildirmesi lazım.Göztepe açıklama yapacaktır herhalde

13
1
yanıtYanıtla
CESUR YÜREK:

Kötü söz sahibinindir, izmirli kardeşlerime yakıştıramadım doğrusu, bazı izmirli kardeşlerim yunan kanından ne zaman temizlenecekler merak ediyorum,

11
3
yanıtYanıtla
Reis:

Yobaz kelimesi; olaylara, insanlara at gözlüğü ile bakanlar için kullanılır. Esas yobaz, karşısındakine anlamayıp, saygısızca davranan bu taraftardır ve bu yobazlıkla protokol tribününde olması ise ayrı bir dramdır. İşin bir diğer trajedisi ise bu tip insanlar toplum birliğe, bütünlüğe götürmek yerine; daha çok kutuplar sürüklüyor ve ayrılığa yol açıyor.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title