Haberler

Atatürk Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Protokollerine Bir Yenisini Daha Ekledi

Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığına bağlı Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü arasında lisansüstü eğitim protokolü imzalandı.

Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığına bağlı Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü arasında lisansüstü eğitim protokolü imzalandı.

İmza töreninde Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı hazır bulunken, idari yargı mensupları da törende yerini aldı.

İmzalanan protokolle, Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde görev yapan psikolog ve psikolojik danışmanların mesleki yeterliklerini geliştirmek üzere Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bilim Dalında lisansüstü eğitim almaları hususunda anlaşma sağlandı.

İş birliği protokolünün imzalanmasının ardından bir değerlendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı "Atatürk Üniversitesinin eğitim-öğretim ve AR-GE faaliyetlerinin yanı sıra topluma katkı sağlama anlamında da çok önemli adımlar attığını ifade etti.

Bu kapsamda önemli iş birlikleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Çomaklı: "Atatürk Üniversitesi olarak topluma yarar sağlama anlamında şehrin ve bölgenin önemli kurumlarıyla anlaşmalar yaparak, ülkemize faydalı bir kurum olmak için çalışıyoruz. Bugün imzaladığımız iş birliği protokolü bu bakımdan çok büyük önem arz ediyor. Suça bulaşmış bireylerin rehabilitasyonu için yürütülecek çalışmaların, toplumsal düzenin sağlanması noktasında oldukça önemli işlev göreceğini ümit ediyorum" dedi.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı ise, Atatürk Üniversitesinin Yeni Nesil Üniversite Değişim ve Dönüşüm Projesi kapsamında üniversitenin kentle bütünleşmesi yolunda attığı adımları ve gerçekleştirdiği faaliyetleri yakından takip ettiklerini belirterek, Rektör Çomaklı'ya bu yöndeki gayretlerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi. Cumhuriyet Başsavcısı Bölükbaşı ayrıca, imzalanan protokol kapsamında Psikolojik Rehberlik ve Danışmanlık bölümüyle yürütülecek faaliyetlerin suçluların rehabilitasyonu ile ilgili süreçlere önemli katkı sağlayacağına inandığını ifade etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Üniversitesi Cumhuriyet Erzurum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title