Haberler

Assan Hanil Sap 'Yılın Ana Veri Yönetimi' Ödülünü Kazandı

Otomotiv sektörünün ana parça tedarikçilerinden biri olan Assan Hanil, iş ve teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Yılın SAP Projeleri Ödül Töreni’nde ‘Yılın Ana Veri Yönetimi’ ödülünü kazandı.

Otomotiv sektörünün ana parça tedarikçilerinden biri olan Assan Hanil, iş ve teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Yılın SAP Projeleri Ödül Töreni'nde 'Yılın Ana Veri Yönetimi' ödülünü kazandı.

Otomotiv sektörünün önemli ana parça tedarikçilerinden biri olan Assan Hanil, iş ve teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Yılın SAP Proje Ödül Töreni'nde 'Yılın Ana Veri Yönetimi' ödülüne layık görüldü. SAP Now İstanbul etkinliği kapsamında düzenlenen törende Assan Hanil adına ödülü, şirketin CFO'su Osman Başaran teslim aldı.

"Dünyada çok fazla örneği olmayan bir çalışma yaptık"

Şirket olarak teknolojiyi yakından takip ettiklerini söyleyen Başaran, bu kapsamda tüm iş süreçlerini yeniden tasarlamak ve dijitalleştirmek üzere Doruk Projesi (SAP S/4 HANA 1610)'ni hayata geçirdiklerini belirtti. Bu projeyle kurumsal bir dönüşüm süreci içine girdiklerini ifade eden Başaran, projenin Türkiye otomotiv sektöründe 'Simple Lojistik' kullanılarak yapılan ilk proje olduğunu vurguladı.

Bu sayede Assan Hanil'in, sahip olduğu alt yapıyla büyük veriyi anlık ve hızlı olarak analiz edebildiğini, problemler oluşmadan sisteme müdahale edilebildiğini anlatan Başaran, "Yapılacak yatırımlarda, Doruk'un esnek ve hızlı entegrasyon avantajını kullanarak etkin karar alma fırsatları yakalayabileceğiz" şeklinde konuştu. Kazandıkları SAP ödülünün Doruk projesinin hedef adımlarından biri olan MDG (Master Data Governance) modülü ile geldiğini söyleyen Başaran, "Türkiye'de ve dünyada SAP S/4 HANA yapısında çok fazla örneği olmayan bir çalışma yaptık" diye konuştu. MDG ile iş süreçlerindeki ana veri kaynaklı verimsizlikleri, tutarsızlıkları ve sorunları analiz etme imkanına sahip olduklarını kaydeden Başaran, "Bu verimsizlikleri ortadan kaldırarak çok daha etkin, tutarlı ve verimli iş akış süreçleri tasarladık. Kullanıcı hatalarını minimize ederek ana verinin tek bir süreçte tüm modüller ile ortak ve uyumlu çalışacak şekilde kontrollü oluşturulabilmesini ve de değişikliklerin aynı yapıda etkin yönetilebilmesini sağlayabildik" dedi.

"Ödülün sahibi tüm Assan Hanil ekibi"

Başaran, alınan ödülün kendileri için önemini şu cümlelerle ifade etti: "Türkiye'deki diğer SAP yatırımlarını geride bırakarak aldığımız bu ödülün Ana Veri Yönetimi olması ayrı bir gurur kaynağı. Çünkü Ana Veri Yönetimi, kurumdaki tüm iş birimlerinin dahil olduğu ve ortak yönettiği bir süreç. Bu nedenle elde ettiğimiz başarı sadece bir kişi ya da bir departmana ait olmayıp tüm Assan Hanil ailesinin katkılarıyla gerçekleşti. Bu ödülün sahibi, Assan Hanil'in tüm çalışanları ve danışman ekibidir." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Assan Hanil İstanbul Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title