Haberler

İlk Bebeklerini Kucaklarına Alan Arda Turan'ın Eşinden Şaşırtan Açıklama: 4'üncü Çocuğa Kadar Ara Vermeyeceğiz

Güncelleme:

Arda Turan'ın eşi, bir dergiye verdiği röpörtajda "Hamza'yı kucağımıza aldık, şu an çok sabırsız bir şekilde 2. 3. ve Allah nasip ederse 4. çocuğu hiç ara vermeden yapmayı düşünüyoruz." dedi.

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, eşinin kavgası ve evliliği hakkında ilk kez Şamdan Plus dergisine konuştu. Berkay Şahin ve Arda Turan kavgasında aldatılan kadın konumuna düşen Turan, "Arda'ya güvenmeseydim evlenmezdim" dedi. Aslıhan, 4 çocuk istediklerini bunun içinde ara vermeyeceklerini söyledi.

"SAF VE ALDATILAN KADIN KONUMUNA DÜŞÜRÜLDÜM"

Anne olduktan sonra ve eşinin kavgasıyla alakalı ilk kez konuşan Aslıhan Doğan Turan şunları söyledi: "Saf, aldatılan ve bunlara susan kadın konumuna düşürüldüm ama böyle şeyler yok. Arda'ya güvenmeseydim ya da Arda bana güvenmeseydi bu evlilik hiçbir zaman gerçekleşmezdi. İnsanların 'Arda çapkın, Arda şunu yaptı, bunu yaptı' demeleri beni ilgilendirmiyor. Ben kocamın neyi yapıp neyi yapmadığını herkesten iyi biliyorum.

"BİZ BİR ARADA TUTAN AŞK VE TUTKU"

Bizi evliliğe götüren, evliliğimizi bozamayan ve evlilik öncesinde de ayrılmalarımıza rağmen tekrar bir araya getiren şey aşktır. Üstüne basa basa söylemek istiyorum, bizi bir arada tutan şey karşılıklı aşk ve tutkudur.

Aslıhan Doğan Turan, Arda Turan'ın Kavgası Hakkında Konuştu: Saf ve Aldatılan Kadın Konumuna Düşürüldüm

"4'ÜNCÜ ÇOCUĞA KADAR ARA VERMEDEN YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

Biz evlenmeden önce Arda derdi ki "Bir gün bir oğlumuz olursa, ben Allah'a söz verdim ve Hz. Hamza'dan dolayı adını Hamza koyacağım. Arda ile ilk çıkmaya başladık ve Arda'ya dedim ki "Ben 4-5 çocuk istiyorum." O da "O zaman benim çok çalışmam lazım" dedi. Hamza'yı kucağımıza aldık, şu an çok sabırsız bir şekilde 2. 3. ve Allah nasip ederse 4. çocuğu hiç ara vermeden yapmayı düşünüyoruz. Arda'nın eli çok açıktır. Allah bozmasın güzel bir kazancı var. Ben eşiyim, yani bana hediye almasından daha doğal ne olabilir ki?"

Aslıhan Doğan Turan, Arda Turan'ın Kavgası Hakkında Konuştu: Saf ve Aldatılan Kadın Konumuna Düşürüldüm

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aslıhan Doğan Turan Arda Arda Turan Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

isimsiz:

şeyma gibi konuştukca batan bir kadın

36
2
yanıtYanıtla
D.paşalı:

İyicene zıvanadan çıkılmaya başlandı, sizin hiç özeliniz yokmu kardeşim her şeyi dile getirmek zorundamısınız? ifadeye bakarmısınız hiç ara vermeden devam edeceğiz.

31
1
yanıtYanıtla
ramo:

arda avradın ne güzel la

5
12
yanıtYanıtla
Edep Ya Hu !:

Cidden memleketin çivisi çıktı. . . Ara vermeden devam ediceklermiş de ardanın çok çalışması lazımmış. . oğlunuza o mübareğin ismini vermeden önce azcık edep haya nedir onların anlamına bakın. . . hadi gidip kumda çalışın terbiyesizler. . .

15
0
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Seneye boşanma da sonra.

14
1
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Benim Ardam yapmaz :)) Çocukları dörtleyince nafaka da sağlam olur :)

14
0
yanıtYanıtla
hacer:

vermeden devam edeceğiz diyeceğine Rabbim verirse kısmet olursa denilir senmi yaradansın yaratansın bu kendine ne özgüvendir kaderini biliyor musun?!

11
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

isimleri türkçe yaşantıları gavur gibi bu denyoların haberlerinden bıktık ve usandık artık yahu.

9
3
yanıtYanıtla
6x LMG Scope:

sen öyle diyon da adamlar yaşıyur

yanıt4
yanıt0
Bence:

Allah aşkına Bu adamın çocuğunu merak eden varmı yahu. . .

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title