Haberler

Aşk Adası'nda Ağızları Açık Bırakan Olay! Kameralarla Dolu Villanın Banyosunda İlişkiye Girdiler

Güncelleme:

İngiltere'de yayınlanan ve bekar gençlerin gerçek aşkı aradığı Aşk Adası isimli programda birbirlerine aşık olan ancak başkalarıyla eşleştirilen çift, programı terk etmeden önce villanın banyosunda cinsel ilişkiye girdi.

İngiltere'de yayınlanan Love Island programında yarışmacı olarak yer alan George Steel ve Sam Bird isimli iki yarışmacı, bazı yarışmacıların elenmesinden sonra yapılan tekrar eşleşme sonuçlarından memnun olmayınca yarışmadan ayrılma kararı aldı.

Aşk Adası'nda Ağızları Açık Bırakan Olay! Villanın Banyosunda İlişkiye Girdiler

EVİ TERK ETMEDEN ÖNCE BANYOYA GİRDİLER

Çift, yarışmanın yapıldığı köyü terk etmeden çok kısa bir süre önce banyoya girip kameralarında önünde cinsel ilişkiye girdi. Yarışmayı yayınlayan kanal ise sadece çiftin beraber banyoya gittikleri anların görüntülerini yayınladı. Kanal, cinsel ilişkiye girdikleri kısımları yayın politikası gereği ekrana yansıtmadı.

Aşk Adası'nda Ağızları Açık Bırakan Olay! Villanın Banyosunda İlişkiye Girdiler

GERÇEK AŞKI BULDUKLARINA İNANIYORLAR

Başka kızlarla eşleşen Sam, "İki yeni kızla tanımak için elimden geleni yaptım, onlar çok ateşli güzel kızlar ama ben onlarla birlikte olduğum zaman sadece onların Georgia olmadığını düşünüyorum" diyerek aşkını itiraf etti.

Aşk Adası'nda Ağızları Açık Bırakan Olay! Villanın Banyosunda İlişkiye Girdiler

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Cinsellik Komik - İlginç Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (132)

ASLI:

21. YÜZYILDAYIZ BIRAKIN ORTA ÇAĞ KAFALARINI YIKALIM TABULARI ARTIK CİNSELLİK KÖTÜ AYIP BİR ŞEY DEĞİL EKMEK GİBİ SU GİBİ BİR İHTİYAÇDIR.

13
24
yanıtYanıtla
Hasan:

Asli seni tanimak istiyorum ikidir boyle cesur cevaplar veriyosun

yanıt2
yanıt4
seren:

vallahi yazdım yazdım sildim sana diyecek laf hakaret bulamadım ne yazdıysam az geldi. . .

yanıt4
yanıt6
KEREM:

ASLI sen diğer yorumcuları boşver hepsi kuru sıkı. asıl senin Kerem'' in benim. Senin için dağları deler bolu tünelinin yanına bir tünel daha açarım o kadar doluyum

yanıt3
yanıt6
KEREM:

ASLI çok fena susuz ve ekmeğe ihtiyacım var düz duvara tırmanıyorum.

yanıt2
yanıt6
Samsunlu:

Aslı doyur beni açım

yanıt3
yanıt5
OSMANİYE:

LAN MAL ASLI İSMİYE ORTALIKTA DOLANIP İNSANLARI GÜNAHA SOKMA. ATEİST MİSİN NESİN

yanıt4
yanıt3
KARAKARTAL:

ASLI İSMİYLE BİR MAL DOLAŞIYOR ORTALIKTA GÖREN VAR MI. AHADA BULDUM. MAAAAL NERDESİN ATEŞ SENİ ÇAĞIRIYOR

yanıt3
yanıt3
DOYURUCU:

Aslı alayı boş yorumcular gel beni doldururum mutluluktan kanatlanır uçarsın Maslak'' ta oturuyorum

yanıt4
yanıt2
ASLI:

SİZEMİ HESAP VERİCEM BURASI ÖZGÜR BİR ÜLKE İSTEDİĞİM İLE İSTEDİĞİMİ YAPARIM KİMSE KARIŞAMAZ.

yanıt2
yanıt1
Tüm 132 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title