Haberler

Artuklu Belediyesi Çalışmalara Hız Verdi

Görevlendirme yapılan Mardin'in Artuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, araç gereçler ve iş makineleri ile yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Görevlendirme yapılan Mardin'in Artuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, araç gereçler ve iş makineleri ile yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Artuklu Belediye Başkan Vekili Kaymakam Şakir Öner Öztürk, yaptığı açıklamada, Artuklu ilçe sınırları içerisine belediye hizmetlerinin azami ölçüde ulaştırılması hususunda geceli gündüzlü çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Yenişehir Mahallesi'nde planlanan çalışmalarda sona gelindiğini, ilçenin diğer merkez ve kırsal mahallelerindeki çalışmaların da hızla sürdürüldüğünü ifade eden Öztürk, şöyle konuştu:

"Doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı, nüfus yoğunluğumuzun önemli oranda bulunduğu Yenişehir Mahallemizde özellikle altyapı, kanalizasyon, yağmur suyu, aydınlatma çalışmalarımızı neredeyse tamamlamış durumdayız. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla, cadde ve sokak sağlıklaştırması kapsamında yollarımızın üstyapı çalışmalarını da yaparak ilçemizi tarihinin en modern yollarına kavuşturuyor olmanın heyecanı içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyet bizleri sevindiriyor. Ekiplerimiz, büyük özveri içerisinde çalışarak ilçemizin çehresini değiştirecek, modern belediyeciliğin güzel örneklerini sergileyecek çalışmalara imza attı."

Yenişehir Mahallesi'nde tamamlanan çalışmaların ardından 13 Mart Mahallesi'nde aynı çalışmalara yakında başlanacağını dile getiren Öztürk, "Bu mahallemizde de önümüzdeki günlerde çok ciddi bir çalışmanın içerisine gireceğiz. Aynı modern yollar, kaldırım düzenlemeleri, sıcak asfaltlar, modern engelli yürüme yolları ve yapımı devam eden park çalışmalarımız 13 Mart Mahallesi'nde, Yalım Mahallemizde ve diğer mahallelerimizde de yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

Başkan Öztürk, yapılan çalışmalara Mardin Büyükşehir Belediyesinin de önemli katkıları bulunduğunu aktararak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu yıl özellikle sıcak asfalt çalışmalarımıza biraz daha eğilmiş olduk. Sadece ilçe merkezimizde değil, kırsal mahallelerimizin yol yapım çalışmalarında önemli bir aşama kat ettik. Ulaşım ağının en büyük dayanağı olan yollarımızda yürüttüğümüz çalışmalarımızla en ücra mahallelerimize bile en kısa sürede ulaşmayı başardık. Çok şükür gelinen noktada artık ilçemiz, en gelişmiş, modern ulaşım ağına sahip olmuş oldu, bunu yapılacak çalışmalarla çok daha iyi noktalara getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın."

Kaynak: AA / Güncel

Yenişehir Artuklu Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title