Haberler

Arnavutköy'de Ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı

Güncelleme:

Arnavutköy'de Ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı Arnavutköy Belediyesi Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere ilave 10 bin gıda paketi hazırlamaya başladı.

Arnavutköy'de Ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı

İSTANBUL - Arnavutköy Belediyesi Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere ilave 10 bin gıda paketi hazırlamaya başladı. İçerisinde temel gıda maddelerinin bulunduğu yardım paketleri, bu hafta içerisinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Çin'in Wuhan kentinden dünya ülkelerine yayılan ve pandemi olarak nitelendirilen korona virüsün etkilerinin süreceğinin belirtildiği Ramazan ayında, Arnavutköy Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda paketi yardımında bulunuyor. 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle gıda paketleri hazırlayan Arnavutköy Sosyal Yardımlaşma Marketi, yardımlaşmaya da dikkat çekiyor. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik alışveriş desteğinin yanı sıra Ramazan ayında da yaklaşık ilave 10 bin gıda paketi yardımı yapılacak. İçerisinde temel gıda maddelerinin bulunduğu yardım paketleri, bu hafta içerisinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

"Ramazan ayı içerisinde 10 bin aileye daha ilave gıda yardımında bulunacağız"

Ramazan ayından yapacakları gıda yardımından bahseden Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, "Ülkece alışık olmadığımız bir durumu yaşıyoruz ve maalesef Ramazan ayının o canlılığını yaşayamıyoruz. Burası bizim sosyal yardım marketimiz. Burada yıl boyunca dönüşümlü olarak yaklaşık 5 bin aile, kartlarına kontör yüklenerek bedelsiz olarak alışveriş yapıyor. Ramazan ayı öncesinde bu işin yoğunluğu da var. Vatandaşlarımızı kurallara uygun bir şekilde sırayla içeriye alıyoruz. Yıl boyunca da istedikleri ürünü alma imkanı oluşturduk. Ramazan ayı içerisinde 10 bin aileye daha ilave gıda yardımında bulunacağız. Bunu şuan kritik şartlardan kaynaklanan ihtiyaç olarak görüyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Arnavutköy Belediyesi Arnavutköy Genel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title