Haberler

Arda Turan'ın Eşi Aslıhan Doğan Özlem Ada Şahin'i Kitabı Çıkıyormuş" Diyerek Reklam Yapmakla Suçladı

Güncelleme:

TEVE2'de yayınlanan 2. Sayfa'nın sunucuları Arda Turan ve Berkay Şahin arasında yaşanan tartışmadan sonra Aslıhan Doğan Turan'a mesaj atarak olayın detaylarını öğrendi. Aslıhan, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in yeni kitabının çıkacağı için gündeme gelmeye çalıştığını iddia etti.

"BANA MESELEYİ KOCAM ANLATIR

Sunucuların "Özlem Ada Şahin'i sen mi aradın" mesajının üzerine açıklama yapan Aslıhan şunları söyledi: "Tabi ki de doğru değil, Özlem'in bende numarası bile yok. Kendi mesaj attı bana 'Konuşmamız lazım' dedi. Ben bir yerden sonra dinlemeyi bıraktım zaten. 'Bana bir müsaade Özlemciğim bana kocam anlatır meseleyi' dedim.

Arda Turan'ın Eşi Aslıhan Doğan Özlem Ada Şahin'i Kitabı Çıkıyormuş' Diyerek Reklam Yapmakla SuçladıAslıhan Doğan Turan

"ÖZLEM'İN KİTABI NE ZAMAN ÇIKIYORMUŞ SORARSINIZ"

Bir de kitabı ne zaman çıkıyormuş sorarsınız artık. Beni de tanıyorsunuz ben dürüst bir insanım."

Arda Turan'ın Eşi Aslıhan Doğan Özlem Ada Şahin'i Kitabı Çıkıyormuş' Diyerek Reklam Yapmakla SuçladıÖzlem Ada Şahin

NE OLMUŞTU?

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, ayrı ayrı gittikleri eğlence mekanında kavga etti. Arda'nın Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e sarkıntılık yapması kavganın nedeni olarak gösterildi. Konu sonrası açıklama yapan Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, yaşanan olayı şu şekilde anlatmıştı: "Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı."

Arda Turan'ın Eşi Aslıhan Doğan Özlem Ada Şahin'i Kitabı Çıkıyormuş' Diyerek Reklam Yapmakla Suçladı

Olay sonrası açıklama yapan Arda Turan, "Berkay 'Yarın seninle konuşalım' dedi tamam dedim sonra enseme dokununca kafa attım. Berkay'ın yanına hastaneye gittim yanlış anlaşılma olmuş diyerek helalleştik" dedi. Turan'ın hamile eşi Aslıhan Doğan Şahin ise yaşanan olayın ve hiçbir 3. şahsın bana ailesine zarar verebilecek nitelikte olmadığını söyledi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Özlem Ada Şahin Aslıhan Doğan Arda Turan Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (43)

Cimbom rüstem:

Fatih terim birkere daha gözümde büyüdü. Adam arda ile ilgili teşhisi çoktan koymuştu valla fatih hocam allah seni galatasarayın başından eksik etmesin herzaman yanındayız hocam

21
5
yanıtYanıtla
eeeee:

fatih terim de yanına bir sürü adam alıp kebapçı basmıştı bunların alayı böyle hiçbiri beş para etmez

yanıt5
yanıt2
Keten helva:

Arda babası yaşındaki gazeteciyi tehtit ederkende gazeteci kitap çıkarıyordu. İspanyada berselonada oynarken sabaha kadar kumarhanede kalırkende antremanda uyurgezer oluncada antrenörmü kitap yazıyordu

22
0
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Aslıhan hem daha güzel hem daha akıllı. Bi kere özlem ada mı her neyse düzgün bi kadın olsa bu olayı meze yapıp her yerde konuşmaz. Yolun yolcusu işte.

5
14
yanıtYanıtla
Retkit:

Oha evli barklı eşi hamile arda barda ne yapsa sorun değilmiş aslı hanım öyle buyurmuş.

16
1
yanıtYanıtla
SİMLİ:

bu ne şimdi reklam için namuslar mı ortaya konuyor. Valla kendini kandırırsınız milleti değil. . .

17
0
yanıtYanıtla
Horoz20:

Şu insanların haberlerini yapma artık site lütfen memlekette başka haber kalmadı ya gözünü sevdim

16
0
yanıtYanıtla
ORHAN:

BU BERKAY FUTBOLCU CANER İN KARISIYLA BASILMAMIŞTI AVM DE DEMEKKİ NEYMİŞ ETME BULMA DÜNYASI

14
2
yanıtYanıtla
...:

kaç defa aldatıldın sen aslıhan ? kaç defa ayrıldın ardadan ? neyını savunuyosn adam aranıyooo aranıyo sennle mutlu degl anlasana be

12
2
yanıtYanıtla
Adalet:

Sen kocandan dinle Aslıhan ama birgün zaten beni aldatıyordu, zaten bana şiddet uyguluyordu falan falan deyip boşanırsın çünkü Arda artık kendini aştı. Sende çok iyi biliyorsun hadi hayırlı olsun sana

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title