Haberler

Antalya'da Banka Şubesine Zarar Verin Şahıs Teslim Oldu

Antalya'da banka şubesine zarar verin şahıs teslim olduANTALYA - Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bulunan bir banka şubesine elindeki balta ile kapısını kırarak içeri giren şüpheli polise teslim oldu.

Antalya'da banka şubesine zarar verin şahıs teslim oldu

ANTALYA - Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bulunan bir banka şubesine elindeki balta ile kapısını kırarak içeri giren şüpheli polise teslim oldu.

Olay, 12 Haziran günü saat 03.54 sıralarında elindeki balta ile Konyaaltı ilçesinde bulunan bir bankanın şubesine gelen bir kişi, kapıyı kırarak girdiği içeride yanında getirdiği benzin bidonunda bulunan sıvıyı da etrafa dökerek kaçmıştı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, Banka şubesinin çevresinde bulunan güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi neticesinde, olayın şüphelisinin C.M.D. isimli şahıs olduğu ve olayın sonrasında kent dışına çıktığını tespit etti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelinin babası B.D. ile yaptığı görüşmede oğlunun dönüş yapacağı gün teslim olacağını ifade etti. Dün Antalya'ya dönen C.M.D. babası ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğüne giderek teslim oldu. Psikolojik rahatsızlığı olduğu belirlenen C.M.D. emniyetteki ifadesinde, olayı tam olarak hatırlamadığını, olayı parasal sisteme karşı bir tepki olarak gerçekleştirdiğini söyledi.

Şüpheli C.M.D. hakkında yapılan incelemede, şüphelinin 03 Mart günü saat 03.25 sıralarında Kızılsaray Mahallesinde bulunan bir bankanın şubesine kendisine ait araç ile çarparak zarar verdiği için soruşturma başlatıldığı da tespit edildi.

Şüpheli C.M.D., Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konyaaltı Antalya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title