Haberler

Antalya Basınında Bugün

Antalya'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Hürriyet Akdeniz: 'Antalya'nın Yeni Şarkısı' Dünya Kenti Antalya İçin Yeni Bir Şarkı Doğdu

Antalya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

HÜRRİYET AKDENİZ: 'Antalya'nın yeni şarkısı'

Dünya kenti Antalya için yeni bir şarkı doğdu. Antalya aşığı Alman sanatçı Fritz Kaas, kente sevgisini dile getirdiği 'Şan Antalya' şarkısıyla ikinci festival şarkısını hazırladı.

SABAH AKDENİZ: ' Atatürk'ten 1934'te Antalyalılara direktif, (Kurtuluşu kutlamayın)'

Akdeniz Üniversitesi doktora öğrencisi Mayak, Atatürk'ün Antalya'nın Kurtuluş Günü kutlamalarına karşı çıktığını belgeleriyle ortaya çıkardı.

MİLLİYET AKDENİZ: 'Güvenlikte atılım'

Emniyet Muhabere Elektronik Şube Müdürü Esentürk, vatandaşların talebi üzerine MOBESE ağının doğuda Aksu, güneydoğuda Lara, batıda Beldibi ve kuzeyde Varsak'ı kapsayacak şekilde genişletileceğini söyledi.

CUMHURİYET AKDENİZ: 'Sivas'ı unutmadık'

Madımak katliamının 17'nci yıl dönümü nedeniyle TRT Kavşağı'ndan Aydın Kanza Parkı'na yürüyüş düzenlendi. Katliam kınanırken, mini bir tiyatro gösterisi düzenlendi.

AKDENİZ BEYAZ: 'Atamaya karşıyız'

CHP İl Başkanı Özer Ülken ve İl Yönetimi basına düzenledikleri ziyaret programı içinde Akdeniz Beyaz Gazetesi'ni ziyaret etti. Ülken geçmişten günümüze CHP'nin politik sürecini değerlendirirken, özellikle geçmiş 5 yılda yapılan düzensizliklerin altını çizerek, 'İl örgütü bir otoritedir, erktir. Bizden ilçelerde görevden almalar bekleniyordu. Yapmadık. Seçilmişlere saygımız var. Atamalara karşıyız' dedi.

AKDENİZ GERÇEK: 'CHP'de çatışma yok iktidar koşusu var'

CHP İl Başkanı Özer Ülken, yaratılmaya çalışılan Kılıçdaroğlu-Baykal çatışmasının sanal olduğunu kaydederken, 'CHP'ye komplo düzenleyenlerin ve AK Parti'nin Baykal-Kılıçdaroğlu karşılaştırması yapmasını doğru bulmuyoruz. Bu oyuna gelmedik ve böyle bir çatışmaya asla izin vermeyeceğiz' diyerek iktidara koştuklarını belirtti.

ANTALYA KÖRFEZ: 'Fıkra gibi haber'

Mahkemenin yanlış icra kararı, Manavgat'ta özel bir sağlık merkezinin hasta almaya giden ambulansına el koydurdu.

AKDENİZ MANŞET: 'Gelen gideni aratır'

Antkart'a kızan vatandaş sıcaklarda Halkkart kuyruğunda bekleyince, 'Önceden klimalı odalarda çayımızı içerek kartımızı almayı bekliyorduk. Şimdi sıcak altında kuyruklarda perişan olduk. 8 liralık kart depozitolarımızı da geri ödemeyecekler' diyerek isyan etti.

AKDENİZ'DE YENİ YÜZYIL: 'Tefecilik operasyonu'

Aksu'da tefecilik yaptıkları iddiasıyla aralarında belediye çalışanı biri kadın 3 kamu görevlisinin de bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı. Operasyonda zanlıların adreslerinde 8 ruhsatsız av tüfeği, 4 ruhsatsız tabanca ile çok sayıda çek ve senet ele geçirildiği iddia edildi.

ANTALYA: 'Romanya ile partner oluyoruz'

Antalya ile Romanya'daki bir ticaret odasının partner olması konusunda görüş birliğine varıldı.

ANTALYA GÜNDEM: 'Belediyelerde neler oluyor'

Yaklaşık 15 gün önce Muratpaşa Belediyesi'nde başlayıp, Kepez ve Manavgat belediyelerine kadar uzanan Kasırga Operasyonu'nun ardından dün de Aksu ilçesinde tefecilik yaptıkları iddiasıyla aralarında belediye çalışanı biri kadın, üç kamu görevlisinin de bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

ANTALYA SON HABER: 'Tefecilik operasyonu'

Aksu ilçesinde düzenlenen tefecilik operasyonunda 1'i kadın 3 kamu görevlisinin de aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

EKSPRES: 'Hazine satacak kasalar dolacak'

2B arazi miktarı beklenenin üzerinde çıktı. Defterdar Hidayet Mat, en fazla 2B arazisinin Kepez ve Çalkaya'da bulunduğunu söyledi. Arazilerden 6,5 milyar lira gelir bekleniyor.

GAZETE BİR: 'Baykal içten vuruldu'

Antalya'da yayın hayatına yeni başlayan aylık Kaktüs Dergisi ilginç bir iddiada bulundu. İddiaya göre Baykal'ın istifasının ardından kendisini ziyarete giden CHP'li bir ilçe başkanı, o günkü konuşmaları kayıta alıp bunu sağa sola dinletiyormuş. Bu CHP'li başkanın kim olduğu merak ediliyor.

HÜRSES: 'Ziyaret doğaldır'

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sınır bölgesini ziyaretinin çok doğal olduğunu söyleyerek, 'Terör sorunu karşısında toplumun duyarlılığına tercüman olmak, ülkenin terörle mücadele kararlılığını göstermek, bu mücadelede hayatlarını kaybeden insanlarımıza desteğimizi ifade etmek hepimizin boynunun borcudur' dedi.

İLERİ: 'Ciro bedeli arttı'

Antalya Defterdarı Hidayet Mat, 'Turistik otellerden aldığımız irtifak hakkı ve ciro bedeli gelirinde yüzde 25 artış oldu' dedi.

(BEK-GÜÇ-NÖZ) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title