Haberler

Annesini Telefon Kablosuyla Boğan Cani Evlat "Annem Ölmüş" Deyip Polisi Aradı

Güncelleme:

Balıkesir Ayvalık'ta telefon kablosuyla annesini boğarak öldüren cani evlat "Annem ölmüş" diyerek polisi aradı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde talihsiz kadın oğlu tarafından telefon kablosuyla boğularak öldürüldü. Cani evlat "Annemin cesedini buldum" diyerek polisi aradı.

ANNESİNİN CESEDİNİ BULDUĞUNU SÖYLEDİ

Tekin M. (38), Zekibey Mahallesi Değirmenler Sokak'taki evinde yalnız yaşayan annesi Aytekin M.'nin (62) cesedini bulduğunu belirterek polise haber verdi. İstanbul'da oturduğunu ve annesinden haber alamadığı için ilçeye geldiğini söyleyen Tekin M'nin çelişkili ifadelerinden şüphelenen polis ekipleri, soruşturmayı derinleştirdi.

TELEFON KABLOSUYLA BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Aytekin M'nin 6 gün önce telefon kablosuyla boğularak öldürüldüğünü ve cesedin çürümeye başladığını belirleyen ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

POLİS, OĞLUNU GÖZALTINA ALDI

Evin kapısının zorlanmadığını, cinayetin ardından kapının dışarıdan kilitlendiğini ve Tekin M'nin 2 gün önce eve girdiğini tespit eden ekipler, cinayet zanlısı olarak Tekin M'yi gözaltına aldı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Zanlı, Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinde annesi ile aralarında sorunlar olduğunu ileri sürerek suçunu itiraf etti. 2 çocuk sahibi olan Aytekin M.'nin cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili araştırma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Balıkesir Ayvalık 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (11)

Oflu hoça:

Bunun gibiler af tan cikar , yani MHP lillerin tümü bu kafa

16
7
yanıtYanıtla
Sahin:

Sözün bittigi yer.

19
0
yanıtYanıtla
Gul:

Bende korkuyorum birgun oglum beni oldurecek diye

5
7
yanıtYanıtla
Osmanlı:

Adam gibi yetiştirseydin korkmazdın Allah korkusu olmayan insan vahşi hayvandan beterdir.

yanıt3
yanıt1
Adınızı Yazın:

Hayirli evlat

4
7
yanıtYanıtla
TÜRK:

imansızlık böyle birşey işte.

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hayırlı evlat maşallah

3
0
yanıtYanıtla
46:

Buda deli

0
0
yanıtYanıtla
RECEP TAYYİP ERDOĞAN AŞIĞI:

''ACI'' bir o kadar da ''ELİM''bir olay. İnsanda Yüce Yaratan korkusu olmadığı için zaman nasılda en ''VAHŞİ''hayvanı da geride bırakabiliyor. Nasıl da ''AŞAĞILARIN EN AŞAĞISI ''olup çıkıyor. Yüce Yaratan böyle ''KORKUNÇ'' korkunç olduğu kadar bir o kadarda ''ELİM''bir ölümden bizleri, çoluk çocuğumuzu, gelmiş ve gelecek tüm neslimizi, tüm Ümmeti Muhammedi Sav. korusun ve gözetsin. İşte sana korkunç ölüm. Korkunç ''ÖLÜM DEDİKLERİ''bu olsa gerektir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazik:

Senin gibi evlat olmaz olsun yaziklar olsun..

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title