Haberler

Amcasının Oğlu Gözaltına Alınan Leyla Aydemir'in Babası: 15 Gün Boyunca Evini Neden Aramadılar

Güncelleme:

Ağrı'da kaybolan ve kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in babası, amcasının oğlunun tutuklanmasıyla ilgili "Evlerin aranmasını talep ettik, neden aramadılar?" dedi.

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Minik Leyla'nın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan babasının amcasının oğlu Mehmet Aydemir, çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"NEDEN TUTUKLANDIĞINI BİLMİYORUZ"

Leyla Aydemir'in babası Nihat Aydemir de, hem Leyla'yı arama çalışmaları hem de adli süreçle ilgili Posta'ya çok önemli açıklamalarda bulundu. Haberi kendisinin de yeni aldığını belirten Nihat Aydemir, "Siyasi paylaşımlarından ötürü mü, öldürme meselesi yüzünden mi tutuklandığını bilmiyoruz. Avukatımız aracılığıyla bilgi almaya çalışıyoruz"

"15 GÜN BOYUNCA EVLERİ NEDEN ARAMADILAR?"

Minik Leyla'nın babası Nihat Aydemir şöyle devam etti: "Henüz daha yetkililerle görüşemedim. Artık hiçbir şeyi kafam almıyor. Eğer şayet tutuklanan kuzeni bu olayı yapmışsa 15 gün boyunca neden evleri aramadılar? Biz güvenlik yetkililerine evlerin aranması konusunda talebimizi ilettik ancak, hukuken buna haklarının olmadığını söylediler. Eğer 15 gün önce evler aransaydı benim kızım belki de sağ kurtulacaktı. Şu an perişan haldeyim."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Aydemir minik leyla Ağrı 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (57)

Dicle:

Aslinda leylayi mehmet denen kisi oldurmedi hic alakasi yok devlet kendi beceriksizligini masum mehmetin ostune ati cunku mehmet hdp liydi sisteme karsiydi devlet kirli yuzunu bir kez daha gusterdi yuresel bir kiyafeti bile pkk kiyafeti diye lanse etiler havuz medyasi nerdeyse mehmet kandilde geldi diye lanse etiler yaziklar ilsun sizin gibi medyaya

8
51
yanıtYanıtla
???:

RESMI BIR ACIKLAMA GELMEDIKI yapmismi kim yapmis

yanıt0
yanıt0
Recep:

Ne içtin ulan sen!

yanıt2
yanıt0
misafir:

yaziklar olsun o mavi gözlüye kiyan asagilik adam veya herkimse

44
1
yanıtYanıtla
Sahin:

Dünya güzeli minik meleyimize kiyanlar Allahindan bulsun. BU minik cocugun acisi yüregimden dinmiyir. Resmine baktigimda kor gibi cigerim yaniyor.

41
2
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

koyu askerlerle aramalari gerekirdi zaten tabur bosta emir beklemekte ayrica konunun kurtlukle turklukle alakasi yok kimse ortaligi karistirmasin herkes kardestir turktur

33
9
yanıtYanıtla
Halk:

Keşke köylülüler karar beklemeden , kendi rızalarıyla evlerini aratsalardı. artık hiçbir yerde insanlık kalmamış, hepsine yazıklar olsun. bu yavrulara kıyanlara lanet olsun.

35
0
yanıtYanıtla
Kartal 1:

Aralarında PKK sempatizanı mı varmış.Bence bütün köy iyi araştırılmalı PKK li varmı diye.

20
12
yanıtYanıtla
Batmanlı:

Yazık gunah olan cocuga oldu ailenin köylünün hepsinin sucu var hep yakından cıkıyor böyle seyler artık cocuklarını ihmal edıp kurban verenlerede bı ceza verılmeli ki herkes zevk için cocuk degıl gercekten yetıstırmek için cocuk yapsın

24
1
yanıtYanıtla
HAS:

evlerini yada köyün tamamını aranması için bakanlar kurulu kara gerek yada hakim her ev için tek tek kara çıkarması gerek 350 haneli köy 300 kara gerek. Bunlar yapılabilirdi maalesef yapılmadı. Aslında bir ihtimal daha vardı o zamanda yazdım ikna yolu ile muhtar köy azları veya ihtiyar heyeti yanına alınarak ev sahibini rızası ve izniyle evler aranabilirdi izin vermeyen şaibeli olurdu. ama baba olaraktan sizin kızın kimi kaçırdığın ne amaçla öldürdüğünü biliyordunuz

23
1
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title