Haberler

Altın fiyatları artınca evlenecek çiftler gümüşe yöneldi

Güncelleme:

Altın fiyatlarındaki hızlı yükseliş düğün hazırlığı yapan çiftleri gümüşe yöneltti. Şu sıralarda gramı 7,5 liradan satılan gümüş, yatırımcıların da gözdesi haline geldi.

Altın fiyatlarının set yükselişi gümüşe de yansıdı son iki ayda gram fiyatı 2 liradan satılan gümüş 7,5 liraya yükseldi.

Düğün yapacaklar piyasadaki ani yükselişlerden olumsuz etkilerken çiftler altın alyansların yerine gümüş alyans ve takılara yöneldi. Baba mesleği olan gümüşçülüğü sürdüren Musa Furkan Alptekin, altın ile beraber gümüşte de ciddi bir yükseliş olduğunu kaydetti.

ÇİFTLER GÜMÜŞ TAKIYA YÖNELDİ

Alptekin, fiyatlardan dolayı altından gümüşe yönelmeler olduğunu belirterek, "Evlilik hazırlığı yapan çiftler şuanda altın alyans yerine gümüş alyans tercih etmeye başladı. Bunun için elimizde 14 ayar ve 22 ayar olmak üzere kaplama dediğimiz yaldızlı yani sarı görünen alyans gruplarımız var" dedi.

Altın fiyatları artınca evlenecek çiftler gümüşe yöneldi

FİYATINI 3'E KATLADI

Altındaki artışla beraber gümüşte de artışların devam ettiğini ifade eden Alptekin, Mart ayında koronavirüs nedeniyle iş yerlerini kapattıklarında gümüşün hasının 2 lira 60 kuruş civarında olduğunu ama şuan ise 7 lira 15 kuruşlarda olduğunu söyledi.

YATIRIMCILARIN YENİ GÖZDESİ GÜMÜŞ

Yatırımcıların yeni adresinin de gümüş olduğunu belirten Alptekin, "Takı kültürü olarak gümüş fazla tercih edilmiyordu ama şuan insanlar külçe has gümüş satıyor musunuz diye soruyorlar. Hatta şuan hurda gümüş dahi alıyorlar yani hurda gümüşe bile yöneldiler toplayıp toplayıp getiren insanlar var" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (7)

...:

YENİ GELİNLERİN GÖZÜ PARADA SEN ALTIN ALMA GİT GÜMÜŞ AL HANGİ KIZ BUNA EVET DER. BU HAYATTA HER ŞEY PARA OLMUŞ. İNSANIN BAŞINI DİK TUTANDA PARA EVİNDE YÜZÜNÜN GÜLMESİNE SEBEP OLAN DA PARA. PARAN OLMADI MI ADAM YERİNE KOYMAZ KİMSE SENİ. ÇÜNKÜ ADAM YERİNE KOYDURANDA PARA

18
1
yanıtYanıtla
Adı haklı:

Soyadı haklı .... Doğru söyledin

yanıt1
yanıt0
Kaptan:

Haklisin

yanıt0
yanıt2
çocuk mustafa:

öbür dünyada para geçmeyecek abilerim orada sevaplarımız geçecek tamam para kazanalım ama sevapta kazanmayı unutmayalım sevgilerimle bunu sakın unutmayın ALLAHTAN AYRILMAYIN

6
2
yanıtYanıtla
sürü pisikolojisi:

meee meeee meee gezin olan bize oldu koyunlarda kesildi çobanlarda aç kaldı

1
4
yanıtYanıtla
Nur:

Ah bu kadınlar! Ne buluyorlar şu teneke parçalarında anlamıyorum! Sanırım başka insanların kişiliklerine değil de tenekelerine değer verdiklerinin farkındalar! Ben altın gümüş para istemem. Karakteri olsun ve işini severek çalışsın. Gerisi gelir zaten.. Belki Karaktersizse de sevebilirim. Çünkü iylik güzellik bulaşıcıdır, geçer ona da!

0
0
yanıtYanıtla
ünsüz ekonomist:

gerçek para altın ve gümüştür çünkü altın ve gümüş değerini koruyan hiçbir zaman sızdırmaz su kovaları gibidir diğerleri altı delikkova gibi değerini sürekli kaybeden belli zaman aralığına kadar su taşıyabilen kova gibidir buna yanlız tl değil dolar euro tüm aynı mantıkla basılan paralar da dahildir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title