Haberler

Alman medyasından Türk İHA ve SİHA'larına övgü dolu sözler: Avrupa ülkeleri baş edemez

Güncelleme:

Alman medyasında yer alan bir analizde Türk İHA ve SİHA'larından övgü dolu sözlerle bahsedildi. Analizde Ermeni askerlerinin SİHA'lar nedeniyle siperlerinden çıkamadığı, Türkiye'nin SİHA'lar sayesinde savaşların gidişatını değiştirdiği, Avrupa ülkelerinin şu an Türk SİHA'ları ile baş edemeyeceği belirtildi.

Almanya'da yayın yapan Tagesschau isimli haber sitesinde yayınlanan ve dünya genelinde SİHA'ların etkisinin anlatıldığı haberde Türk SİHA'ları hakkında önemli açıklamalara yer verildi. Analizde Türkiye'nin insansız hava araçlarını diğer silahlar ve askeri teçhizatlarla çok iyi bir koordine şekilde kullandığını belirtildi.

SİHA'LARIN ETKİSİYLE ERMENİ KUVVETLERİ SİPERLERE GÖMÜLDÜ

Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan gerilimde Türkiye'nin Azerbaycan'a verdiği SİHA'ların Azerbaycan'ın zaferinde büyük bir katkı sağladığı ifade edilirken, analizde "SİHA'ların etkinliğini arttırması ile birlikte Ermeni kuvvetlerinin siperlere gömüldü" ifadeleri kullanıldı. Azerbaycan'ın çatışmalara ilişkin yayınladığı videolarda SİHA'ların etkisinin çok açık şekilde görüldüğünü ve SİHA'ları 185 Ermeni tankını hedef aldığı da analizde yer aldı.

Alman medyasından Türk İHA ve SİHA'larına övgü dolu sözler: Avrupa ülkeleri baş edemez

TÜRKLER SİHA'LAR SAYESİNDE SAVAŞLARIN GİDİŞATINI DEĞİŞTİRİYOR

Analizde ayrıca Türkiye'nin ürettiği SİHA'lar sayesinde savaşların gidişatına yön verdiği ve askeri uzmanlara göre Avrupalı devletlerin henüz bu duruma hazır olmadığı da belirtildi. Türkiye'nin SİHA'lar noktasında çok sayıda Avrupa ülkesinin önünde yer aldığı da ifade edildi.

Alman medyasından Türk İHA ve SİHA'larına övgü dolu sözler: Avrupa ülkeleri baş edemez

AVRUPA ÜLKELERİ TÜRK SİHA'LARI İLE BAŞ EDEMEZ

Avrupalı ülkelerin SİHA konusunda çalışmaları gerektiği ifade edilirken şu anki şartlarda Avrupa ülkelerinin sahip olduğu hiçbir hava savunma sisteminin Türk SİHA'ları ile baş edemeyeceği de belirtildi. (ahaber)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Azerbaycan Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500

Yorumlar (52)

Muammer:

Yalan haber bayakraktar tb 2 ler sadece oyuncak ucak kamera kanada uydu vericisi ve motor amerika ve alman fuzeler roketsan nekaldi geri dunyaparaya satiyorlar cokdaha iyileri var daha ucuza

9
98
yanıtYanıtla
1234:

Ya dünyadan haberin yok veya ..

yanıt1
yanıt0
Serdar:

İha ve siha uzmanı muammer gururla sunar ??????

yanıt0
yanıt2
Fuat:

Yapsana Birtane birader sen bu işleri biliyon sanırım ??

yanıt4
yanıt1
Türkiye Cumhuriyeti:

Neresi yalan, adamlar % 93 yerli diye açıklama yaptı. Kaldı ki dünyada hangi ülke yüzde yüz yerli üretiyor. Mercedes in ürettiği araçlarda parçaların bir kısmı yabancı, belkide motoru bile yabancı. Bu mercedesi değersiz mi kılıyor? Yazılımı yerli mi, yerli, üretebiliyor musun, üretebiliyorsun, kullanabiliyor musun, hem de çok etkili kullanılıyor. Eee sırf akp veya erdoğan antipatisi için etkisizleştirmek amaçlı böyle yorumların art niyetli olduğunu düşünüyorum. Akp, erdoğan bu gün var yarın yok. Ama bu teknolojiyi ülkem yarın da kullanacak. Haberde abartı olabilir, eleştrirken sanki bunu üretmekle yanlış yapılıyor algısı oluşturacak hazımsızlıklardan uzak durmak gerekiyor. Kim üretiyorsa üretsin ülkemin malı yerli malı mı yerli malı, milletimin menfaatinedir. Nokta.

yanıt63
yanıt8
Alettin yılmaz:

Allah ıslah etsin...sizin gibilerine sadece gülüyorum...

yanıt38
yanıt7
SODA:

Beypazarı sodası vereyim mi sana Muammer?

yanıt1
yanıt0
Zeynel:

Dünya şeşbeş oldu siz uyuya kalmışsınız kardeş günaydın

yanıt0
yanıt0
Cemil Gündüz:

Eeee başka sıkıntı var demektir sende bazen tek atış yap ama 5 delik görünce şok oldum ya dersin ya

yanıt0
yanıt0
Sümbüllü:

Tek bir avcı uçağı bütün SİHALARİ düşürür. Tek bir nükleer başlıklı balistik füze de bir kaç İstanbulu YOK Eder. Altı boş gaz veren haber. NÜKLEER TEKNOLOJIN YOKSA GERISI PALAVRA. ıran senden daha iyi durUmda..savunma fuzeni yeni aldın. Kuş lastiğin var daha ava çıkmışsın.

12
22
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title