Haberler

    Alfa Romeo, Hızlı ve Öfkeli'ninYıldızı Oldu

    Güncelleme:

    Alfa Romeo Giulietta, aksiyon tutkunlarının tüm dünyada merakla beklediği Hızlı ve Öfkeli 6 filmini, galada davetlilerle buluşturdu.

    Gösterildiği ülkelerde gişe rekorları kıran serinin 6. filminin galası, Alfa Romeo Giulietta'nın sponsorluğunda, 23 Mayıs Perşembe akşamı İstinye Park Cinemaximum Imax salonunda gerçekleştirildi. Yaklaşık 350 kişilik seçkin davetlinin katıldığı galada, 120 Alfa Romeo sahibinin yanı sıra, Alfa Romeo'nun http: //www.facebook.com/AlfaRomeoTurkiye adresli resmi facebook ve www.twitter.com/AlfaRomeoTR adresli resmi twitter sayfasından davetiye kazanan 50 talihli ile basın mensupları yer aldı.

    Alfa Romeo Giulietta, önemli bir kısmı Londra'da çekilen, adrenalini yüksek sahneler ve modifiye edilmiş otomobillerin yanında sürükleyici hikayesiyle de kendine özgü bir hayran kitlesi yaratan "Hızlı ve Öfkeli' serisinin 6. filmindeki sahnelerinden tam not aldı. Dev bir kargo uçağının kalkışının engellenmeye çalışıldığı aksiyon sahnelerin tümünde, hem gövdesi hem de kabin içi modifiye edilen Alfa Romeo Giulietta nefes kesici performansı ile Alfa ruhunu tamamen yansıttı.

    Filme özel hazırlanan "Alfa Romeo Giulietta Hızlı ve Öfkeli 6'nın Yıldızı' reklam filmi ise Alfa Romeo resmi Facebook sayfasının yanında markanın resmi Youtube sayfası üzerinden 4 günde 300.000'in üzerinde takipçi tarafından izlendi.

    "Hızlı ve Öfkeli 6'nın yıldızı olan ve aksiyonu yüksek kovalamaca sahnelerinde kullanılan Alfa Romeo Giulietta'nın Quadrofoglio Verde versiyonu da İstinye Park Cinemaximum fuaye alanında bir ay boyunca sergilenecek.

    "Quadrofoglio Verde/Dört Yapraklı Yonca' Quadrofoglio Verde, yani dört yapraklı yonca sembolü, bir Alfa Romeo'nun üzerinde ilk olarak 1923 yılında görüldü. Kaderi daima ikincilik gibi görünen yarışçı Ugo Sivocci, zorlu Targa Fiorio yarışı öncesinde, şans getirmesi amacıyla, aracının üzerine bu sembolü boyatmıştı. Dört yapraklı yonca sembolü yarışçıya şans getirdi ve Ugo Sivocci yarışın son ayağında şeytanın bacağını kırarak birinci oldu. Bu aynı zamanda Alfa Romeo'nun ilk yarış galibiyetiydi. Dört yapraklı yeşil yonca, o günden bu yana, efsaneyi ve en sportif otomobili çağrıştırmak adına Alfa Romeo'yu desteklemeye devam etti.

    Kaynak: OtomobilGazetesi.com / Otomobil

    Cinemaximum Alfa Romeo Yapraklı İstinye Otomobil Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title