Haberler

Albayrak'tan Transfer Mesajı

Güncelleme:

Yalova'ya gelen Abdürrahim Albayrak, ilk olarak derneğe geçti.

Galatasaray'ın 17. şampiyonluğu ve Yalova Galatasaraylılar Derneği'nin kuruluşunun 10. yıldönümü nedeniyle Yalova'ya gelen Abdürrahim Albayrak, ilk olarak derneğe geçti. Albayrak'a, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, Yalova Galatasaraylılar Derneği Başkanı İlhan Ali Gökkılıç ve taraftarlar eşlik etti. "BİZ BÜTÜN KULÜPLERLE KARDEŞİZ" Taraftarlarla fotoğraf çektiren Albayrak, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Galatasaray Genç Bayan Voleybol Takımı'na Bolu'da Fenerbahçeli taraftarların saldırısıyla ilgili konuşan Abdürrahim Albayrak, "Bu tip şeylere çok dikkat etmemiz lazım. Biz bütün kulüplerle kardeşiz. 2012-2013 yılında sporun bütün dallarında barış, kardeşlik, birlik, beraberlik olmasını diliyorum. Bugün hiç hoş olmayan şeyler yaşanmış. Ne sebeple, nasıl olduğunu bilmediğim için fazla bir şey söylemek istemiyorum. Her zaman taraftarların el ele, kol kola birlikte maç izlemesini diliyoruz. 2012-2013 yılının bu şekilde olmasını diliyorum. Ligler başlamadan böyle bir olayın olması son derece üzücü. İnşallah kimsede bir şey yoktur. Birazdan arkadaşlarımızdan bilgi alacağız. Tekrar bu tip olayların olmamasını diliyorum" diye konuştu. "ACELE ETMEK İSTEMİYORUZ" Sarı Kırmızılı takımın transferiyle ilgili de açıklama yapan Albayrak, "Başkanımız Ünal Aysal, transfer komitesi ve Fatih hocamızla beraber yarın transferlerle ilgili toplantı olacak. Transferde fazla acele etmek iyi olmaz. Acele ettiğinizde bir yanlış yapabilirsiniz. Onun için acele etmek istemiyoruz. Çok uzun bir zamanımız var. Başkanımız da dedi, ayın 30'una kadar belirlediğimiz, temasta olduğumuz futbolcuları açıklayacağız. Galatasaray'da hiçbir zaman transfer bitmez. Ayın 6'sınde kampa gideceğiz. Geçen sene kampta da transferler yaptık. Melo'yu, Eboue'yi ve birçok transferi kamp döneminde yapmıştık" dedi. "TARAFTARLARIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN" Teknik direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda futbolculara ihtiyaçları olduklarını kaydeden Abdürrahim Albayrak, "Transfer yapılacak oyuncunun şöhret olması önemli değil. Galatasaray forması için çimleri koparacak, kazıyacak, Fatih Hocamın isteği doğrultusunda futbolculara ihtiyacımız var. Onları bulduğumuz takdirde geri adım atmayız, onları kadromuza katarız. Onun için fazla acelemiz yoktur. Galatasaray taraftarının içi rahat, ferah olsun. Bu ekibe güvensinler. Biz bunun en iyisini yapacağız, en iyilerini alacağız. Ama Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda alacağız. Hocamızın sitemine uygun futbolcuları alacağız. Galatasaray'ın menfaatine uymadıktan, hocamızın sistemine uymadıktan sonra Galatasaray'ın parasını sokağa atacak değiliz" şeklinde konuştu.

"YERİN KULAĞI VARDIR, YARINI BEKLEYELİM" Ayrıca Albayrak, bir dünya yıldızı oyuncunun Galatasaray'a gelip gelmeyeceğiyle ilgili olarak, "Yerin kulağı vardır. Yarını bekleyelim" dedi. Daha sonra Abdürrahim Albayrak ve beraberindekiler, bir restoranda Yalova Galatasaraylılar Derneği'nin düzenlediği geceye katıldı.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Sedat Doğan Yakup Koçal Galatasaray Yalova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title