Haberler

Aksaray: Aksaray'da Ramazan Bayramı Kutlamaları

Aksaray Protokolü, Ramazan Bayramı Sebebiyle Huzurevi, Çocuk Yuvası, Hastane ve Cezaevini Ziyaret Ederek, Buradaki Vatandaşların ve Çalışanların Bayramını Kutladı.

Aksaray protokolü, Ramazan Bayramı sebebiyle huzurevi, çocuk yuvası, hastane ve cezaevini ziyaret ederek, buradaki vatandaşların ve çalışanların bayramını kutladı.

Öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma törenine, Aksaray Valisi Sebati Buyuran, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ali İnlek, Belediye Başkanı Nevzat Palta, belde belediye başkanları, idari ve mülki amirler, siyasiler ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı. Törende konuşan Vali Sebati Buyuran, "Bayramlar insanların kaynaşması açısından çok önemlidir. Bayram tüm sıkıntıların unutulduğu, küslerin barıştığı, sevgi ve hoşgörünün yaygınlaştığı günlerdir. Ayrıca bayramlar sayesinde çocuklarımıza ve genç nesillere gelenek ve göreneklerimizi, akraba ziyaretlerinin önemini göstermiş oluruz. Dikey yapılaşmayla birlikte unutulan komşuluk ilişkileri de bayramlarla hatırlanıyor" dedi.

Protokol üyeleri daha sonra Aksaray Kadir Üçyıldız Huzurevi'ne geçerek yaşlıların bayramını kutladı. Yaşlılarla sohbet ederek onların dertlerini dinleyen Vali Buyuran ve eşi Hazbiye Buyuran ilgi odağı oldu. Protokol üyeleri huzurevinde kalan yaşlılara çeşitli hediyeler verdi. Çocuk yuvasında miniklerle yakından ilgilenerek onlarla oyunlar oynayan Aksaray protokolü, daha sonra bayramı hastanede geçirmek zorunda kalanları ziyaret etti. Hastanedeki vatandaşlara da çeşitli hediyeler dağıtan protokol üyeleri, cezaevindeki mahkumlarla bayramlaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title