Haberler

Akhisarspor Kupayı Kazandı, Binlerce Taraftar Sokağa Döküldü

Güncelleme:

Teleset Mobilya Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe'yi 3-2 yenerken Akhisar'da binlerce taraftar kupa zaferini sokaklarda kutladı.

Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe'yi finalde 3-2 mağlup ederek tarihinde ilk kez kupaya ulaşan ve dev kupayı Ege'ye 38 yıl sonra getiren Teleset Mobilya Akhisarspor ilçeye büyük sevinç yaşattı. Diyarbakır'daki finali Milli Egemenlik Meydanı'na kurulan dev ekrandan izleyen binlerce Akhisarlı, gollerin ardından büyük mutluluk yaşadı. Hakem Cüneyt Çakır'ın maçı bitiren düdüğünün ardından ilçede coşku doruğa ulaştı.

TARAFTARLAR AKHİSAR MEYDANINI "ŞAMPİYON" TEZAHÜRATIYLA İNLETTİ

Sevinç yumağı olan Akhisarlılar meydanı, "Şampiyon" tezahüratlarıyla inletti. Finali evlerinde izleyen vatandaşlar da maç sonrası meydana koştu. Bazı taraftarlar da araçlarıyla zafer turuna çıktı. İlçedeki kupa ve tarihteki ilk UEFA Avrupa Ligi coşkusu gece geç saatlere kadar sürdü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Murat Erat Fenerbahçe Akhisar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

yargıç:

şikeciler bir kez daha ilahi adalete boyun eydi ezikbahçe yi bjk yaptıklarının cezasını veren akhisarspora teşekkür ederim helal olsun kupa size 3

51
2
yanıtYanıtla
ziya paşa:

akşamleyin ikinci yarısının son 30 dakikasına şahit olduğum maçı tekrar tekrar izleyebilirim. büyüklük para ile olmuyor. yürekle oluyormuş. dün şahit olduğum karelerde savaşçı doğan bir aslanın, kaplanın, ve kartalın avıyla nasıl dalga geçtiğini, futbolun karga tulumba rastgele yapılan bir şey olmadığını bir matematiğinin olduğunu ve hiç bilenle bilmeyen bir olurmu sözünün değerini yeniden anladım. Türk futbolunda da göz zevki olabiliyormuş demek ki. nasıl yüceltmeli akhisarsporu bilemedim VALLA.

47
0
yanıtYanıtla
SALİHLİSPOR:

TEBRİKLER

34
0
yanıtYanıtla
DOĞMA BÜYÜME FB Lİ:

Ananızın ak sütü gibi helal olsun

3
0
yanıtYanıtla
DURMAK YOK YOLA DEVAM:

AKHİSAR A TEBRİKLER FENERBAHÇE DÜŞMANLARINA KINA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title