Haberler

AK Partili Bekle'den doğup büyüdüğü mahalleye ziyaret

Güncelleme:

AK Partili Bekle'den doğup büyüdüğü mahalleye ziyaret AK Partili Bekle'nin de mensubu olduğu dernekten ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan yardımı İzmir'de İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Konak ilçesinde bulunan İsmetpaşa İlkokulu'nda...

AK Partili Bekle'den doğup büyüdüğü mahalleye ziyaret

AK Partili Bekle'nin de mensubu olduğu dernekten ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan yardımı

İZMİR - İzmir'de İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Konak ilçesinde bulunan İsmetpaşa İlkokulu'nda dar gelirli çocukların ailelerine Ramazan ayı vesilesiyle erzak yardımı gerçekleşti. Okulda bulunan 675 öğrenciye bayramlık hediyesi verildiği organizasyona aynı zamanda okulun bulunduğu semt olan İkiçeşmelik'te doğup büyüyen AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle de katıldı.

İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği ile İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmir'de dezavantajlı mahallelerde bulunan okullardaki öğrencilerin ihtiyaç sahibi ailelerine yardım kampanyası düzenlemek için protokol imzaladı. İmzalanan protokol kapsamında dar gelirli ailelere erzak ve giyim yardımında bulunulması kararlaştırıldı. Bugün Konak ilçesi Sakarya Mahallesi'nde bulunan İsmetpaşa İlkokulu'nda 50 dar gelirli öğrencinin ailesine erzak dağıtımı gerçekleştirilirken, aynı zamanda okulda öğrenim gören 675 öğrenciye de bayramlık kıyafet hediye edileceği belirtildi. Gerçekleşen yardım faaliyetine okulun bulunduğu mahallede doğup büyüyen AK Parti İzmir Milletvekili ve İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Bekle, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Ertekin katıldı.

"Ramazan'ın bereketini paylaşalım istedik"

Yardım faaliyetine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, okuldaki veliler ve öğrencilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti. Aynı zamanda organizasyonu gerçekleştiren derneğin de yönetim kurulu üyesi olan Bekle, "Burası aynı zamanda benim de doğup büyüdüğüm mahalle. Sağ olsun hem İl Milli Eğitim Müdürümüz hem de derneğimizin katkısıyla böyle bir organizasyon gerçekleşti. Ramazan, sabrın, dayanışmanın, yardımlaşmanın ve güzelliklerin paylaşıldığı bir ay. İnşallah önümüzdeki sene alıştığımız gibi yaşarız Ramazan'ı. Dezavantajlı mahalleler için İl Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Yahşi, İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz, okul müdürlerimiz ve dernek yönetimi olarak 'Ne yapabiliriz?' diye istişarede bulunduk. Çocuklarımızın okula devamlarıyla ilgili sorunlar var; bunları çözüme kavuşturabilmek için görüş alışverişinde bulunduk. Hem de Ramazan'ın bereketini paylaşalım istedik. Ben vesile olan derneğimize ve İl Müdürümüz'e teşekkür ederim" açıklamasında bulundu. Programa katılan İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ise, "Sayın vekilimizin önderliğinde bugün dezavantajlı bir okulumuzu ziyaret ettik. Sayın vekilimizin katkılarıyla 635 öğrencimize hediye edilecek bayramlık projesine destek verdik. Aynı zamanda öğrencilerimizin ailelerine de Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde, kendisinin de mensubu olduğu dernekle birlikte yardım gerçekleşti. Hem salgının olduğu bugünlerde hem de böyle mübarek bir ayda komşularını unutmayan, mahallesini unutmayan bir vekil olarak burada güzel bir çalışmanın içerisinde olduğunu görüyoruz kendisinin. Kendisine yürekten teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yardımlar sürecek

Ramazan Ayı boyunca gerçekleştirilecek yardımların, yılın diğer günlerinde de sürdürüleceğinin altını çizen İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği Bünyamin Ertekin de, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği arasında yapılan bir protokolle, okullarımızda bulunan ihtiyaçlı, dar gelirli ailelerin çocuklarına erzak ve giyim gibi sosyal yardımları barındıran projenin Ramazan ayı ayağında böyle bir faaliyet düzenledik. Bugün Konak İsmetpaşa İlkokulu'ndayız. Burası da dezavantajlı bir bölge ve özellikle dezavantajlı bölgelerdeki okullarda çocuklarımıza sosyal yardım dağıtımlarımız oluyor. Bugün itibarı ile 50 dar gelirli aileye yardımcı olmaya çalıştık. Allah kabul eylesin inşallah. Programımıza katılan vekilimiz Sayın Cemal Bekle'ye ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Yahşi'ye teşekkür ediyoruz. Bu okulda 675 öğrencimiz var ve her birine bayramlık giyim hediyesi verilecek. Önümüzdeki günlerde de 2 bin kişiye Ramazan ayında yardım edeceğiz. Ramazan ayı boyunca yapacağımız yardımları, yılın diğer günlerinde de sürdürmeyi umut ediyoruz" sözlerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

milli eğitim bakanlığı Hisarcık Konak İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title