Haberler

AK Parti Sivas 6. Olağan İl Kongresi

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Sivas kurtuluşun şehridir.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Sivas kurtuluşun şehridir. Sivas bütün dünyaya hakimiyeti milliye mesajının en güçlü şekilde verildiği şehirdir. Ne zaman gerçekten millet iradesine bir müdahale olsa Sivas ayağa kalkar. İşte 15 Temmuz bunun en son ve en güzel örneğidir." dedi.

Sivas'ta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Yeni 4 Eylül Stadı'nın yanındaki yeni spor salonunda düzenlenen AK Parti Sivas 6. Olağan İl Kongresi'ne katılan Işık, burada yaptığı konuşmada, kongrenin partilerine, Sivas'a, ülkeye, millete ve demokrasiye hayırlı olmasını Cenabıallah'tan niyaz etti.

Sivas'ın ulu bir şehir olduğunu belirten Işık, şunları söyledi:

"Sivas ne zaman milletin bekası tehlikeye girse siyaset sahnesine çıkan, 'Ben de varım, manda ve himaye kabul edilemez, vatan bir bütündür.' diyen kutlu şehirdir. Bu kutlu şehrin bütün güzel insanlarını en içten sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Evet, Sivas kurtuluşun şehridir. Sivas bütün dünyaya hakimiyeti milliye mesajının en güçlü şekilde verildiği şehirdir. Ne zaman gerçekten millet iradesine bir müdahale olsa Sivas ayağa kalkar. İşte 15 Temmuz bunun en son ve en güzel örneğidir. 15 Temmuz'da sadece Sivas'taki hemşehrilerimizi değil, bütün dünyadaki Sivaslı hemşehrilerimiz ayağa kalktı, o hainlere hadlerini bildirdi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da kongrenin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Bayrağı devredecek kardeşlerine sonsuz teşekkürler, teslim alacak kardeşlerine de başarılar dileyen Yılmaz, bayrağı teslim alanların büyük bir sorumluluk aldığını ifade etti.

Bu sorumluluğun gereğinin 2019 seçimlerinde emanet alınan bayrağı daha da yükseğe taşımak olduğuna, bundan sonra hükümet kurmak için en az yüzde 50 artı 1 oy almak gerektiğine dikkati çeken Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bu da yılmadan, yorulmadan usanmadan daha çok çalışmayı, herkesi kucaklamayı, Yunus'un diline, Mevlana'nın gönlüne sahip olmayı gerektirir. Milletin oylarıyla kuracağı bu millet hükümeti, daha demokratiktir, milli iradeyi daha çok yansıtır. Bu sistem ülkemize istikrar getirecektir. Gücünü milletten alan yüzde 50'den fazla oyla iktidara gelen, sadece ve sadece millete karşı sorumlu olan millet hükümet sistemi, bu ülkenin bu ana kadar kazandığı en büyük kazançtır. Milletimiz hiç kimsenin kara kaşına, kara gözüne bakarak destek olmaz, oy vermez. Halk yapılana bakar, hizmete bakar ve buna göre kararını ve desteğini verir. Halkın sözü terazidir. Sivaslı hep doğru yerde, doğru zamanda, doğru kişilerin yanında oldu, haklının yanında oldu. Bundan sonra da aynı geleceği sürdürecek ve başı dik, alnı açık gururla bu yüzyılın Selahaddin Eyübi'si olarak gördüğü Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olarak devam edecektir bu yolda."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal da bugünlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Bugün Sivas'ın kongre günü olduğunu belirten Ünal, "Kongre denince hep akla Sivas gelir, kurtuluş meşalesinin yakıldığı şehir. Biz partilerden bir parti değiliz, biz bir millet hareketiyiz, milletin adamı ile birlikte yol yürüyenleriz. Biz bu ülkeyi çıplak elleriyle tutanlarız. Bu yüzden asla yorulmadan ve yılmak bilmeden yürüyeceğiz. Öz güvenimizi muhafaza ederek Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte yürümenin onurunu her an hatırlayarak yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Fikri Işık Ak Parti Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title