Haberler

AK Parti'li Çakır'dan Muhtarlara Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili Mustafa Çakır, Kendilerinin Kuru Milliyetçilik Yapmadığını, Yaptıkları İcraatlarla Türkiye'yi Sevdiklerini Ortaya Koyduklarını Söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili Mustafa Çakır, kendilerinin kuru milliyetçilik yapmadığını, yaptıkları icraatlarla Türkiye'yi sevdiklerini ortaya koyduklarını söyledi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Samsun Şube Başkanı Hasan Tütüncü ve dernek üyelerini ziyaret eden Milletvekili Çakır, muhtarlarını sorunlarını dinledi. Çakır, 2007 yılında bütün köy yollarının tamamen bitirilmesi için 125 milyon YTL bütçe ayrıldığını belirterek, "Biz partizanca düşünmeden sağ-sol veya Sünni-Alevi ayrımı yapmadan bütün kesimden insanlara aynı mesafede ve aynı şekilde hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Kendi menfaatlerimizi arka planda tutarak, devlet ve milletin menfaatleri doğrultusunda gereken her şeyi yapmaya çalıştık" dedi.

Türkiye'de son günlerde yaşanan milliyetçilik tartışmalarına da değinen Çakır, "Biz kuru milliyetçilik yapmadık. Yaptığımız icraatlarla Türkiye'yi nasıl sevdiğimizi ortaya koyduk" diye konuştu.

(İG-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title