Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz'ın Bingöl Temasları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Hükümet olarak da temel önceliğimiz Güneydoğu’ya Doğu’ya daha fazla yatırım yapmak ve daha fazla istihdam oluşturmaktır.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Hükümet olarak da temel önceliğimiz Güneydoğu'ya Doğu'ya daha fazla yatırım yapmak ve daha fazla istihdam oluşturmaktır. Gerekirse, buradaki fabrikalar için, istihdam için yeni bazı destek unsurlarını da devreye sokabiliriz" dedi.

Bingöl'de bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, inşaat süreci devam eden tekstil kentte incelemelerde bulundu. Burada basına açıklamada bulunan Yılmaz "Tekstil kent projesi Bingöl için çok önemli bir yatırım. Tek başına 8,5 milyon Türk Lirası tutarında bir yatırımdan bahsediyoruz. Özel İdaremiz tarafından gerçekleştirilen bu yatırımın 3,6 milyon lirası Fırat Kalkınma Ajansı tarafından güdümlü projeler kapsamında destekleniyor" dedi.

Hükümet olarak önceliklerinin Güneydoğu ve Doğu'ya daha fazla yatırım yapmak olduğunu ifade eden Yılmaz, "Daha fazla istihdam oluşturmak istiyoruz. Gerekirse, buradaki fabrikalar için, istihdam için yeni bazı destek unsurlarını da devreye sokabiliriz. Temel amacımız daha huzurlu bir bölge olsun, insanlarımız daha rahat bir şekilde yaşasın. Türkiye'nin batısında, kuzeyinde ne varsa doğusunda da güneydoğusunda da bunlar olsun istiyoruz. Bunun gayreti içerisindeyiz. Son 14 yılda altyapıya çok büyük yatırımlar yaptık, şimdi bu yatırımlardan istihdama dönük olarak daha fazla fayda elde etme zamanı gelmiş durumda. Dolayısıyla önümüzdeki dönem, her bakımda istihdama dönük politikaları desteklemeye dönük çok güçlü bir şekilde ortaya koyacak bir dönem olacaktır. İstihdamı çok önemsiyoruz. Çünkü istihdam sadece ekonomik bir kavram değil, bir insanın bir iş bulması, aşının, işinin olması hem ekonomik anlamda önemli, hem de sosyal anlamda önemli. İşi gücü olan insan daha iyi bir aile ortamı oluşturabiliyor, çocuklarıyla daha iyi ilgilenebiliyor, sosyal faaliyetlere daha rahat katılabiliyor. Dolayısıyla istihdam dediğimiz hadise, bir insana bir iş buluruz dediğimiz hadise, ekonomik olduğu kadar, sosyal, kültürel hayatımıza yansımaları olan bir hadise. Bu önümüzdeki süreçte istihdam, istihdam diyeceğiz. Bu sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız" şeklinde konuştu. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cevdet Yılmaz AK Parti Bingöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title