Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Açıklaması

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Zonguldak’ta partililerle katıldığı iftar programında 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde vesayet rejiminin tamamıyla kökten değiştireceğini ifade etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Zonguldak'ta partililerle katıldığı iftar programında 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde vesayet rejiminin tamamıyla kökten değiştireceğini ifade etti.

Partililerle yapılan iftarda yaptığı konuşmada 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimine değinen Ekrem, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olduğu zaman Türkiye'nin çok farklı bir noktaya geleceğini ifade etti. Ekrem, "10 Ağustos'ta ki seçim çok daha önemli. Vesayet rejimini tamamıyla kökten değiştirecek. Farklı bir Cumhurbaşkanlığı yapacak. Bakın teşkilat içinde zaman zaman konuşuluyor. Peki cumhurbaşkanı olacakta başbakanlık ne olacak? Hiçbir şey olamaz. Başbakanımızın hayatı başarı. Cumhurbaşkanı odluğu zaman Türkiye çok farklı bir noktaya gelecek. Orada da inşallah olmasın diyenler pişman olacaklar. Mahcup olacaklar. Çünkü farklı bir cumhurbaşkanlığını ortaya koyacak. 10 Ağustos'a fazla bir zaman kalmadı. Tarihi bir gün. Türkiye'nin önemli dönüm noktalarından biri olacak. İlk defa halk yani cumhur kendi başkanını seçiyor. Milletvekilinin seçtiği dönemlerde bu millet çok büyük sıkıntılar yaşadı. Meclisin etrafı askerlerle polislerle silahlarla tanklarla toplarla çevrilerek zaman zaman cumhurbaşkanı seçtirdiler mi? Seçtirdiler ama artık 71 milyona bunu yapma şansları yok. 71 milyon ne diyorsa? Halk ne diyorsa o olacak. Artık elitlerin seçkinlerin dediği değil, birilerinin dediği değil, Zonguldaklı ne diyorsa o olacak" dedi.

Türkiye'nin 81 iline üniversiteler yaptıklarını anlatan Erdem, "Dağdaki çobanda fabrikadaki işçi de, mutfaktaki Ayşe hanımda isterse üniversiteyi bitirebilir. Bundan kim karlı çıkıyor. Türkiye karlı çıkıyor. Yıllarda çağdaşlık adına çağdaş yobazlıkların zulmüne uğradık. Ama Allah'a şükürler olsun bu engelleri kaldırdık. İnşallah Cumhurbaşkanı seçiminden sonra çok daha farklı bir netice alacağız. 10 Ağustos yeni bir bayram olacak. Önümüzde ne bayramı var. Ramazan. Başka ne bayramı var. Demokrasi bayramı. 10 Ağustos demokrasi bayramı. Hazır mıyız bu bayrama. Bu bayrama hazır olmak sebebe tenezzül etmektir. Hakkını verirsek Allah'ın izniyle o bayramı yaparız. Allah iki bayramımızı da hayırlı etsin. İki bayramınızı da tebrik ediyorum. Allah bu milleti üzerine tuzak kuranlardan korusun" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekrem Erdem Zonguldak Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title