Haberler

Ağar : Toplumdaki Gerilimi Kaldırmak İstiyoruz, Yeni Gerilimler Yaratmayız

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, Kamuoyunda Geniş Yankı Uyandıran ve Son Olarak Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın da Tepki Gösterdiği Açıklamalarıyla İlgili Olarak, "Bizim Ne Dediğimiz Bellidir, Biz Toplumda Büyük Bir Gerilimi Ortadan Kaldırmak İstiyoruz. Biz Yeni Gerilimle...

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, kamuoyunda geniş yankı uyandıran ve son olarak Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt`ın da tepki gösterdiği açıklamalarıyla ilgili olarak, ¨Bizim ne dediğimiz bellidir, biz toplumda büyük bir gerilimi ortadan kaldırmak istiyoruz. Biz yeni gerilimler yaratmayız¨ dedi.

Mehmet Ağar Avrupa Demokrasi Vakfı`nın (ADV) davetlisi olarak bugün Almanya`nın Köln kentine geldi. Türk Hava Yolları (THY) uçağıyla saat 14.00`de Köln-Bonn havaalanına gelen Ağar`ı partililer ile ADV temsilcileri karşıladı.

NE DEDİĞİMİZ BELLİ, BİZ SİYASET YAPIYORUZ

Havaalanında DHA`nın kamuoyunda büyük yankı uyandıran açıklamalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan DYP lideri, ¨Bizim ne dediğimiz bellidir, biz toplumda büyük bir gerilimi ortadan kaldırmak istiyoruz. Biz yeni gerilimler yaratmayız. Bizim gittiğimiz Antep, yediğimiz pekmez, bizi herkes tanır¨ dedi. Ağar, Askerlerle aranızda bir yanlış anlaşılma mı var sorusu üzerine de, ¨Bizim aramızda hiçbir yerde soğuk rüzgar esmez. Biz siyaset yapıyoruz. Devlet yönetiminde değiliz dolayısıyla rüzgar meselesi bile söz konusu olamaz¨ diye konuştu.

AFFI MECLİSLER ÇIKARMAZ, MİLLET ÇIKARIR

¨Ha babam dağda silah sesleri olacağına, düz ovada siyaset yapsınlar¨ şeklindeki sözlerinin genel af çağrısı olarak algılanmasına da tepki gösteren Ağar, ¨Niye öyle bir kanaat olmuş onu anlamak mümkün değil. Sözlerimi yanlış anlamışlar. Türkiye`de affı meclisler çıkaramaz, affı millet çıkarır. Şu an millette böyle bir talep yok. Geçen dönemki meclis bir af çıkarmış ama altında kalmıştır. Öyle bir şey olur mu canım. Onun mevsimi mi¨ dedi.

9 Ekim`de Güneydoğu illerini kapsayan bir geziye çıkan Mehmet Ağar, gezisinin ilk durağı Diyarbakır`da çarpıcı mesajlar vermişti. ¨Benim dönemimde asker konuşamaz¨ diyen Mehmet Ağar, ¨Bir ananın feryadını, gözyaşını anlamayanlar siyasette duramazlar¨ ifadesini de kullanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title