Haberler

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Toplantısı

Afyohnkarahisar İl Genel Meclisi Bayat Üyesi Kadir Üçer, İlde TOKİ Tarafından Yapılan Konutların Ödemelerinde Vatandaşların Mağdur Olduğunu Söyledi.

Afyohnkarahisar İl Genel Meclisi Bayat üyesi Kadir Üçer, ilde TOKİ tarafından yapılan konutların ödemelerinde vatandaşların mağdur olduğunu söyledi.

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi'nin Şubat ayı toplantılarının 2. birleşimi Muzaffer Ateş başkanlığında gerçekleştirildi. İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Genel Meclisi Bayat üyesi Kadir Üçer, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından (TOKİ) yapılan konutların ödemelerinde yaklaşık 150 vatandaşın mağdur olduğunu ileri sürdü. İlk olarak peşin 2 bin YTL ödeneceğinin söylediğini, vatandaşın da buna göre kendisini ayarladığını ifade eden Üçer, 700 YTL olan banka masrafının da peşin istenmesi üzerine bazı hak sahiplerinin mağdur olduğunu ifade etti. TOKİ'nin diğer illerde dar gelirlilere yönelik olarak yaptığı konutlarda taksit ödemelerinin ev tesliminden sonra başladığını hatırlatan Üçer: "Taksitler evlere geçildikten sonra başlayacaktı. Şimdi ise bu ay taksitler başlıyor. TOKİ bizim diğer ilçelerimizde yaptığı ve başka illerde yaptığı uygulamalarda taksitler ev tesliminden sonra başlıyor. Burada bazı vatandaşlarımız mağdur oldular. Bu sıkıntıların giderilmesi adına, vatandaşların evlerine girdikten sonra taksitleri ödemeye başlamaları, 700 YTL söylenen banka masraflarının ise tapu devrinde alınması konusunda temenni kararı alarak, takibi için Afyonkarahisar milletvekilimize, TOKİ Başkanlığı'na ve ilgili kurumlara gönderilim" diye konuştu. Üçer ayrıca, bu konuda temenni kararı alınması için önerge verdi.

Toplantı daha sonra gündemdeki maddelerin görüşülmesiyle devam etti.

(SY-SÇ-Y)

06.02.2007 18:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title