Haberler

Afyonkarahisar'da Jandarma Denetimlerini Arttırdı

AFYONKARAHİSAR İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler il genelinde trafik denetimlerini arttırdı.

AFYONKARAHİSAR İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler il genelinde trafik denetimlerini arttırdı. Başta emniyet kemeri olmak üzere kurallara uymayan sürücülere ceza uygulanırken, gerekli uyarılar da yapıldı.

Afyonkarahisar- Ankara karayolunun 105'inci kilometresinde İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler sürücülerin daha dikkatli olmaları ve kurallara uymaları noktasında denetimlerini arttırdı. Sürücülerin Genel Bilgi Toplama (GBT) sisteminden durumlarını inceleyen jandarma ekipleri göz açtırmadı. Ekipler, başta emniyet kemeri olmak üzere kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygularken, gerekli uyarıları da yaptı. Jandarma ekipleri denetimlerini gün içerisinde belirledikleri noktalarda sürdürdü. Bazı sürücüler ise cep telefonlarıyla uygulamayı kaydetti.

'UYGULAMAYI DOĞRU BULUYORUM'

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin denetimlerinden memnun olduklarını belirten sürücüler, bu tür uygulamaların artarak devam etmesinden yana olduklarını söyledi. Sürücü Mehmet Ali Çelik, emniyet kemerinin kuralın yanı sıra insanı hayata bağlayan en önemli unsurların başında yer aldığını kaydetti. Çelik, Uygulamayı gayet doğru buluyorum. Olması gereken bu. Emniyet kemeri kontrol için değil. Can güvenliğimiz içindir dedi.

Diğer sürücüler de bu uygulamanın sıklıkla yapılmasından yana olduklarını iletti. - Akkaşafyonkarahisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title