Haberler

Adanalı Fenerbahçeliler 9. Uçurtma Şenliği'nde Buluştu

Adana Fenerbahçeliler Derneği Tarafından Düzenlenen Geleneksel 9. Uçurtma Şenliği, Fenerbahçe'nin 100. Yılında Şampiyon Olması Nedeniyle Şölen Havasına Büründü.

Adana Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel 9. Uçurtma Şenliği, Fenerbahçe'nin 100. yılında şampiyon olması nedeniyle şölen havasına büründü.

Adana Atlı Spor Kulübü Tesisleri'ndeki şenlik alanında kurulan Fenerium standı da Sarı-lacivertli renklere gönül verenlerin akınına uğradı. Sarı-lacivertli taraftarlar Fenerbahçe armalı şapkayla formalardan satın aldı.

Adana Fenerbahçeliler Derneği'nin bu yıl 9.'sunu düzenlediği uçurtma şenliğine Galatasaray ve Beşiktaş'a gönül veren aileler katılarak Sarı-lacivertli taraftarların sevincine ortak oldu. Aileler, sarı-lacivert, sarı-kırmızı ve siyah-beyaz uçurtmaları gökyüzüne salarak çocuklarıyla birlikte gönüllerince eğlendi.

Adana Fenerbahçeliler Derneği Başkan Bülent Büyükiz, geleneksel hale getirdikleri uçurtma şenliğine gösterilen ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek şöyle konuştu: "Adana Fenerbahçeliler Derneği olarak 9. uçurtma şenliğimizi bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleştirdik. Bizi asıl mutlu eden bu yıl elde ettiğimiz 17. lig şampiyonluğu. Tüm Fenerbahçeliler çok mutlu. Gerçekten bu ortamda çok eğleniyorlar. Ayrıca Fenerbahçelilerin yanı sıra Galatasaray, Beşiktaş ve Adanalı spor severler de

bizlerle birlikte. Hem 100. yılımızı, hem de şampiyonluğumuzu tüm sporseverlerle kutlamaktan çok mutluyuz."

Bülent Büyükiz, 17 Haziran'da Adana Seyhan Otel'de gerçekleştirecekleri şampiyonluk balosuna Başkan Aziz Yıldırım'ı da beklediklerini söyledi.

Şenliğe katılan Fenerbahçeli taraftarlar da, 100. yılda başta futbol, basketbol ve voleybolda elde edilen şampiyonluk nedeniyle Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a teşekkür ederken, "Bizi tek üzen geçen yıl kaçırdığımız şampiyonluk nedeniyle üst üste 4. şampiyonluk fırsatını kaçırmış olmamızdır. Sıradan bir şampiyonluk aldık. Biz onurumuzla şampiyon olduk. Fenerbahçe onuruyla şampiyon olmuştur. 100. yılda şampiyon olduğumuz için dünyanın en mutlu insanlarıyız. Başkanımızı çok seviyoruz" dediler.

(DF-İY-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title