Haberler

Adalet Bakanı Bozdağ Oyunu Kullandı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Artık herkes söyleyeceğini söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Artık herkes söyleyeceğini söyledi. Bugün sıra, sözün özünü söyleyecek halkımızdadır. Son sözün sahibi, kararların sahibi Türk halkıdır. Halkımız kararını sandığa yansıtmaktadır. Akşam da millet olarak bu kararı hep beraber öğrenmiş olacağız." dedi.

Bozdağ, memleketi Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde Mehmet Kaplan İlkokulundaki 1023 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Bozdağ, halk oylamasının hayırlı olmasını temenni etti.

Bozdağ, Türkiye'nin her yerinde huzur ve güven ortamı içerisinde halk oylamasının devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:

"Ülkemizin dört bir yanında huzur ve güven ortamı içerisinde halk oylaması yapılmaktadır. Aynı şekilde Yozgat'ımızda da huzur ve güven ortamı içerisinde halk oylaması devam etmektedir. Büyük bir demokratik olgunluk içerisinde propaganda sürecinin, arkasından halk oylamasının da demokrasimize, Türkiye'mize yaraşır bir olgunluk içerisinde geçiyor olmasından büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Artık herkes söyleyeceğini söyledi. Bugün sıra, sözün özünü söyleyecek halkımızdadır. Son sözün sahibi, kararların sahibi Türk halkıdır. Halkımız kararını sandığa yansıtmaktadır. Akşam da millet olarak bu kararı hep beraber öğrenmiş olacağız."

Bugünün, Türk tarihi bakımından çok büyük bir reformun, dönüşümün yapıldığı gün olarak tarihe geçeceğini vurgulayan Bozdağ, "Gördüğüm kadarıyla da halkımız büyük bir çoğunlukla sandığa gidiyor ve iradesine sahip çıkıyor, değişime sahip çıkıyor ve oylarıyla da bu konuda kanaatini sandıklara yansıtıyor. Türk halkının bu sağduyusu, her zaman milletimize ve devletimize kazandırmıştır. Bugünkü halk oylaması da yine milletimizin ve devletimizin kazanacağı sonuçları ortaya koyacaktır. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Bakan Bozdağ, okulda oy kullanılan diğer sandıkları da gezerek görevlilere kolaylıklar diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Bekir Bozdağ Akdağmadeni Türkiye Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title