Haberler

Acun'un takımı Fortuna Sittard, son 4 maçta 10 puan topladı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hollanda ekibi Fortuna Sittard, ünlü televizyoncunun "Doğru hamleler ile üst sıralara doğru yükseleceğiz" demesinin ardından 4 maçta 10 puan aldı ve ligin en formda takımlarından biri oldu.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hollanda Eredivisie takımı Fortuna Sittard, son dönemde gösterdiği yüksek performansla dikkat çekiyor.

YouTube'ta Şelale Kadak'ın programında, "Doğru hamleler ile üst sıralara doğru yükseleceğiz" demesinin ardından Fortuna Sittard, 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Acun'un takımı Fortuna Sittard, son 4 maçta 10 puan topladı

19 YIL SONRA İLK KEZ ÜST ÜSTE 2 GALİBİYET

Fortuna Sittard, bu süreçte Willem'i 3-2, Heracles'i 2-1 yenerken bu üst üste iki galibiyet ile 2001'den sonra ilk kez Eredivisie'de üst üste 2 kez kazanmış oldu.

Utrecht ile 1-1 berabere kalan Fortuna Sittard, RKC Waalwijk'i 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etti. 15. dakikada geriye düşen Fortuna Sittard, 45. dakikada Polter ve 90+2. dakikada Lisandro Semedo ile geri döndü.

Acun'un takımı Fortuna Sittard, son 4 maçta 10 puan topladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Şelale Kadak Hollanda Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (29)

CARTEL ERCİ-E:

Acun kara para aklamak için bu takımı bedava almıştır. . . acun iş yapmayan takıma dünya kadar para verecek kadar enayi salak değil. . . bu adam kurnaz

16
10
yanıtYanıtla
Çok Biliyon:

Çok biliyon her şeye bi yorum otur da işine bak başka insanların işine değil...

yanıt4
yanıt10
İLAHİ:

Doğru hamleymiş sanki PES oymuyor. Paranın gücü demiyorda

10
8
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Cenk tosun Beşiktaş’a geliyormuş seviniyorlar Avrupa’da başarılı olamayan futbolcuları takımlara dolduruluyoruz ondan sonra niye Avrupa’da yokuz diye aptalca birbirimize soruyoruz. Futboldan çok anlıyoruz ya

12
1
yanıtYanıtla
AA:

GELMESİN GELİRSE YANLIŞ YAPAR. . . . . . .

yanıt2
yanıt0
Ercan Öz:

Neden kendi insanlarımızı yükseltmek yerine kötüleme yolunu seçiyoruz biz işte bu zihniyetli insanları yenemediği iz den başarısız oluyoruz sayın Acun Ilıcalı alyolunu açık etsin inşallah başarılı olursun Türkiye seninle bazı insanlar hariç ????????

6
7
yanıtYanıtla
Meh88:

Neden sürekli acun da acun neden???

8
4
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Reklam!!! ları izlediniz.

yanıt2
yanıt0
Mahmut yıldırım:

Parayı türk takimina alsa daha iyi olurdu

10
2
yanıtYanıtla
yorumcu:

Neden Anadolu''dan bir takım almadı ki?

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title