Haberler

Acun Ilıcalı: Hakem hataları olmasaydı Fenerbahçe zirvede olurdu

Güncelleme:

Acun Ilıcalı katıldığı televizyon programında spor gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Ilıcalı, 'hakem hataları olmasaydı Fenerbahçe zirvede yer alırdı' yorumunda bulundu.

İşte Ilıcalı'nın değerlendirmelerinden satır başları:

Şampiyonluk için tahminim yok aslında. Trabzonspor'un yüksek düzeyli bir futbolu var. Başakşehir ve Okan Buruk ikilisini dikkatle takip ediyorum. Merdivenleri çıkıyor, acaba zirve mi görecek? Galatasaray ve Fatih hoca da, her zaman şampiyonlukta vardır.

"SEYİRCİSİZ OYNAMAK GALATASARAY'A ZARAR VERDİ"

Seyircisiz olayı en çok kime zarar verdi? Bence Galatasaray'a. Trabzonspor'un yıllardan beri olağanüstü taraftarı var ama iç sahada sanki daha çok stres yapıyorlar, Galatasaray iç sahada daha rahat oluyor. Sanki bu Galatasaray'a biraz zarar verdi.

"TEKLİF GELİNCE SEVE SEVE KABUL ETTİM"

( Beşiktaş kampanya reklamı için para almaması) Beşiktaş Kulübünden bana böyle bir teklif gelince, ben seve seve kabul ederiz dedim, herhangi bir maddi ilişki olmadı. 2 konu var, rahmetli babam Beşiktaşlıydı. Benim Beşiktaş camiasıyla bağlantım da, meslek kariyerime Beşiktaş muhabiri olarak başladım. Çok değer verdiğim insanlar da var orada. Futbola negatif enerji ile bakan biri değilim, her kulübün gelişmesini isterim.

"HAKEM HATALARI YAKTI"

Fenerbahçe için objektif konuşacağım, ben hakem camiasında art niyet olduğunu çok düşünen biri değilim ama hata payı diye bir şey var ya, belki Fenerbahçe bu sezon gerçek anlamda bir ritim yakalamışken... Başakşehir maçı sonrasında ritim yakalamışken üst üste hakem hataları... Başka zaman dikkat edilmeyip de denk gelen ince detaylar... Bir gol attık, attığımız gol bizim hanemize yazıldı, onu da yaşadık. Zirvede olacak bir Fenerbahçe vardı eksikliklerine rağmen, bence takım ritmini kaybetti orada ve geri çekildi. Bence iyi sezon oluyordu, iyi maçlar oynamıştı Fenerbahçe ama istikrarlı olan başarılı oluyor. Sezon hayal kırıklığına doğru gidiyor ama bakalım ne olacak.

"EMRE'Yİ ŞAŞKINLIKLA SEYREDİYORUM"

Yurt dışında maçı izleseydik ve biri oyuna giren Emre Belözoğlu için 30 yaşında deseydi, tereddüt olur muydu? Biyonik olarak incelenmesi lazım. Topla hızına bakıyorum, yaptırdığı penaltıda süratini kullanıyor. Şaşkın şaşkın seyrediyorum. Futbol hayatının ilk gününden yanında oldum, sıkıştığı her yerde elimden geldiğince yardım ettim. Bunu fazlasıyla hak eden biri.

"BİZLER TARAFTARIZ"

Biz taraftarız, yönetim düşünüyor, Emre ile de oturup konuşuyorlar, en doğru kararı birlikte veriyorlardır zaten.

"EMRE, İSTEDİĞİ OYUNCUYLA KONUŞABİLİR"

Emre Zeytinburnu'ndan çıkmış, maddi durumu zor bir ailede büyümüş ve gelişmiş biri. Kaç futbolcu bu durumda yabancı dil öğrenip dünya ile iletişim kurabiliyor, kaç futbolcu? Yurt dışında oynayanlar bazen yabancı dili yakalıyor ama o ilişkiyi yakalayamıyor. Emre çok iyi İtalyanca, gayet iyi İngilizce ve biraz İspanyolca konuşabiliyor. Emre bu işin her tarafını düşünerek, futbolu yaşıyor. Telefon açıp, istediğiniz takımdaki oyuncularla konuşabiliyor.

"5 TRANSFER LAZIM"

Fenerbahçe'ye transfer lazım. Açıkçası çok doğru 5 adam alması lazım şu anda. Fenerbahçe için şöyle iyimser bir dönem yaşıyorum... Ersun hocayı çok sever ve desteklerdim, değerli bir hocamızdır. Şu anda teknik direktörümüzün kim olduğunu biliyoruz ama Ali Koç gibi bir başkan, Semih Özsoy gibi bir asbaşkan ve Emre Belözoğlu da sportif direktör... Saha içini bilmiyorum da saha dışı güzel görünüyor.

"FORTUNA SITTARD'I ALIYORUM"

Fortuna Sittard ile anlaşma aşamasındayım, her şey sorunsuz sona ererse, genç futbolcuları Türkiye'de ve dünyada keşfedip dünya futboluna kazandırmak istiyoruz. Fenerbahçe başta olmak üzere genç oyuncuları Türk futboluna kazandırmak istiyorum. Mesela şöyle bir hayalim var, Fenerbahçe'de tribünleri ayağa kaldıran bir oyuncunun Fortuna Sittard'dan yetişmesini istiyorum.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

TABİ TABİ:

HAKEM HATALARI OLMASA SİZ HİÇBİR SENE ŞAMPİYON OLAMAZSINIZ. . .

1
2
yanıtYanıtla
Nirvana:

Hakem hataları hiç olmasa idi , FB ve Gs nin toplam şampiyonluk sayısı Trabzopnspordan az olurdu .

0
2
yanıtYanıtla
İNSAN:

ÇUPAMİZU VERUNNNNN

yanıt0
yanıt0
hasan:

feneri satın al nasıl olsa eninde sonunda türk takımlarıda bu işe girecek başka türlü maddi olarak düzelemezler

1
0
yanıtYanıtla
he acun he bir fenerbahçeye hakem hatası vardı:

ts

0
1
yanıtYanıtla
hihihi:

acun acun acun şöyle takım alcek böyle takım alcek zaaaaaaaaa yaşaşın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title