Haberler

Aç Kurtlar Atı Parçaladı

Güncelleme:

Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı Şirinköy köyünde kurtlar, otlak alanda bulunan atı parçalayarak yedi.

Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı Şirinköy köyünde kurtlar, otlak alanda bulunan atı parçalayarak yedi.Köy merkezine 2 kilometre uzaklıkta bulunan Eseler mevkiinde atını otlatan Ahmet Bostancı, atının olmadığını görünce aramaya başladı.

AÇ KURTLAR PARÇALADI

Ormanlık alanda gezinirken korkunç manzara ile karşılaşan Bostancı, "Raskoln" adını verdiği atının parçalanmış halde bulduğunu ve hayvanının aç kurtların saldırısına uğradığını söyledi.

Vatandaşlar, yaz aylarında köy civarına yakın otlak alanlara hayvanlarını otlamaları için bırakmakta tedirgin olduklarını ifade etti.

Kaynak: Haberler.Com / 3.Sayfa

Karabük Yenice 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

46:

Emmeklilere ikramiye yatmis kimine 500 kimine 750 kimine hic yatmamis kiminede 1000 yatmis akp calisiyo bari mileti kandirmayin 1 deyip te utanin be yaziklar olsun

7
11
yanıtYanıtla
Maraş:

Hadi ordan nankör, Devletimiz kurulduğundan beri bir tane cumhurreisi ikramiye vermedi, buldunda bunuyoınmu?

yanıt9
yanıt5
Önce araştır:

bu yazının yeri burası değil ama insanımız araştırma özürlü olmuş iyice;750 tl lik ikramiye emekli olup sonra ölmüş olan adamın dul eşine. 500 tl lik ikramiye ise emekli olup sonra ölmüş olan adamın bekar kızına verilen ikramiyedir. Yani ölen emekli babasının yada kocasının maaşını devletin belirlemiş olduğu koşullarsa alan bayanlara verilen para miktarıdır. 1000 tl lik ikramiyeler ise halen hayatta olan emeklilere verilen ikramiyedir. .

yanıt7
yanıt0
ADONAİ ELOHİM:

evet o da vermek için 16 yıl bekledi. para biriktirdi kumbarasında. o değilde bu olayların hepsi israilli ülkücü cemaatlerin oyunu

yanıt1
yanıt1
Ali:

Afiyet şeker olsun

8
5
yanıtYanıtla
Ateist:

hain kurtlar derhal kırbaçlanıp sonrada idam edilmeli:(((

7
2
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Aa insanlarda dikkat etsin aman

1
2
yanıtYanıtla
gurbetci:

Bu Gazeteci tam bir OKUZ ! Bu Nasil bir Haber ?

0
1
yanıtYanıtla
Emekli:

Maaş yorumundan at hikayesini konusmaya basladinz .herkese 1000 tl dendi, suna buna diye konusuladi tüm emeklilere 1000 tl vereceklerdi.çok maasliya cok para az maaşliya az para.vicdan be burda bari gariban sevinsin..

0
1
yanıtYanıtla
elif:

devletimden herkes memnun bende memnun

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title