Haberler

Anne ve 4 Yaşındaki Oğlunun Cenazesi Aynı Tabuta Konuldu

Güncelleme:

Sivas'ta dün meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi yanarak hayatını kaybetti. Defnedilmek üzere Ankara'ya götürülen cenazelerde anne ile 4 yaşındaki oğlu aynı tabuta konuldu.

SİVAS'ın İmranlı ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında yanarak hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişinin cenazeleri, defnedilmek üzere Ankara'ya gönderildi. Filiz Özgel ile 4 yaşındaki oğlunun cenazeleri, aynı tabuta konuldu.

LPG'Lİ OTOMOBİL ALEV ALDI

Kaza, dün öğlen saatlerinde Sivas- Erzincan karayolu İmranlı ilçesi girişinde meydana geldi. Gökhan Özgel yönetimindeki 06 ERN 77 plakalı otomobille, Hamza Aydemir yönetimindeki 34 BMV 30 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı. Kazada, LPG takılı 06 ERN 77 plakalı otomobil alev aldı. Alevlerin arasında kalan sürücü Gökhan (30), annesi Şehriban (56), eşi Filiz (26) ve oğlu Kağan Özgel (4) olay yerinde, babası Naim Özgel (64) ise hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

AMELİYAT İZİNDEN TEŞHİS EDİLDİ

Önce İmranlı Devlet Hastanesi'ne, ardından otopsi yapılmak üzere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen cesetlerin kimlik tespiti, güçlükle yapıldı. Yakınları, Ankara'da bir markette çalışan sürücü Gökhan Özgel'in cesedini bacağındaki ameliyat izinden teşhis etti. Bu sabah Gökhan Özgel'e yapılan otopsinin ardından cenazeler, ailenin yaşadığı Ankara'ya gönderildi. Filiz Özgel ve oğlu Kağan aynı tabuta kondu. Cenazelerin yarın öğlen namazı sonrası Ankara Yenimahalle'deki Karşıyaka Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Kazada, diğer otomobilde yaralanan 5 kişinin ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

TERS YÖNE GİRİNCE KAZA YAŞANMIŞ

Bu arada, kazanın Gökhan Özgel'in kullandığı otomobilin ilçe çıkışında refüje dikkat etmeyerek, ters yöne girmesi sonucunda yaşandığı saptandı. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İmranlı Ankara Sivas 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (7)

vatansever:

Allahım geride kalan yakınlarına sabır versin çok üzücü Allahım yaşatmasın birdaha aynı aileden 5 kişi yürek dayanmaz ama hep hatalarımızın kurbanı oluyoruz hızın kurbanı oluyoruz yazık yitip giden bizim canlarımız artık bunların önüne geçelim Allahım başka acılardan korusun diyim ne diyim

69
0
yanıtYanıtla
MÜCAHIT:

ALLAH RAHMET WYLESIN MEKANLARI CENNET OLSUN . SEVANLERINE SABIR VERSIN amin. cok aci bir durum

40
0
yanıtYanıtla
kral alex:

ALLAH RAHMET EYLESINN :(:(:(

23
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

EVET BU KADER DİR , KADERİN ÖNÜNE DE KİMSE GEÇEMEZ . ALLAH MEKANLARINI CENNET EYLEYE SEVENLERİNE SABRI CEMİLLER DİLİYORUM. YALNIZ BEN OLAYA FARKLI BİR PENCEREDEN BAKAYIM BU AİLENİN GELİR DURUMU İYİ OLAYDI O ARABAYA BİNİP LPG TAKTIRIRLARMIYDI ? VELHASIL KARŞIDAKİ ÇARPIŞTIKLARI ARAÇTA ÖLÜ YOK NEDEN ? ÇÜNKÜ ARAÇ DAHA YENİ VE GÜVENLİĞİ DAHA FAZLA .

4
0
yanıtYanıtla
yorgun adam:

keske bende bütün aile fertlerimle ayni anda ölsek. yeter cektiklarimiz! bize büyü yapilmis psikolojimiz bozuldu ailecek elde avucta ne var ne yok bitti. esimle kari koca olamiyoruz. 10 saat uyusamda yorgun uyaniyorum. vesveseler yorgunluk her isin ters gitmesi yorulduk artik ALLAHIM! eger seimizi isitmiyorsan birda burdan seslenim dedim!! doktora gittik hocaya gittik. doktorlar bisey yapamadi hocalarin hepsi sahtekar! bu dünya senin nazli kullarina kalsin ALLAHIM bizi af edip yanina al artik!!

1
0
yanıtYanıtla
Adam ADAM:

Allah rahmet eylesin :(

0
0
yanıtYanıtla
doğru:

MEKANLARI ÇENNET OLSUN İNŞALLAH . . . . . . . . . . . . . FANİ DÜNYA MAKSAT HAKKA KUL OLMAK . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title