Haberler

Kendisinden 20 Yaş Küçük Suriyeli Eşini 9 Yerinden Bıçakladı

Güncelleme:

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 46 yaşındaki C.S., parasını alıp kayıplara karıştıktan sonra yeniden eve dönen 26 yaşındaki Suriyeli eşi S.S. yi, uyuduğu sırada 9 yerinden bıçakladı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaşayan 46 yaşındaki C.S., bir süre önce parasını alıp kayıplara karışan ve geçtiğimiz gün eve dönen 26 yaşındaki Suriyeli eşi S.S.'yi, uykusunda 9 yerinden bıçakladı.

Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan S.S., daha sonra Diyarbakır'a sevkedildi. Genç kadının hayati tahlikesi devam ediyor.

BIÇAKLADIĞI EŞİ KENDİNDEN 20 YAŞ KÜÇÜKTÜ

Kızıltepe İlçesi İpek Mahallesi 404 nolu sokaktaki Dündar Apartmanı 4'üncü kattaki dairede meydana gelen olayda, C.S., kendisinden 20 yaş küçük Suriyeli S.S. ile evlendi. Bir süre önce, kocasına ait miktarı açıklanmayan parayı alarak kayıplara karışan S.S., geçtiğimiz günlerde eve geri döndü. Komşuları, karı-kocanın para yüzünden sık sık tartıştığını söyledi.

UYURKEN SALDIRDI

Dün gece saat 01.00 sıralarında eve gelen koca C.S., yatakta uyuyan eşi S.S. yi 9 yerinden bıçakladı. Yaşanan gürültü üzerine daireye gelen komşularının haber verdiği 112 sağlık ve polis ekipleri olay yerine geldi. Yaralı kadın S.S., ambulans ile Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, saldırgan koca ise gözaltına alındı.

YARALI KADIN HASTANEDE İFADE VERDİ

Hastanede ifadesi alınan Suriye uyruklu S.S. nin, yatakta uyuduğu sırada kocasının kendisine saldırarak bıçakladığını söylediği öğrenilirken, emniyetteki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan C.S., tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kızıltepe Devlet Hastanesi Mardin 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title