Haberler

Sokağa çıkma kısıtlamasında uyuşturucuyla yakalandılar

Güncelleme:

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasında jandarma tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçtan uyuşturucu maddeler, aparatlar ve hassas terazi ile 28 bin 750 TL para ele geçirildi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasında jandarma tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçtan uyuşturucu maddeler, aparatlar ve hassas terazi ile 28 bin 750 TL para ele geçirildi. Araçtaki biri kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde durdurulan ve içinde 5 kişinin olduğu bir otomobilden uyuşturucu maddeler ve uyuşturucu kullanmaya yarayan aparatlar ele geçirildi. Bu sabah 05.30 sıralarında Manisa'nın Alaşehir İlçesi Yeşilyurt Mahallesinde, Killik Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yapılan devriye faaliyetinde şüphe üzerine durdurulan bir otomobildeki S.K. (34), S.D. (33), M.A.T. (46), D.D. (29) isimli erkekler ve G.E. (24) isimli kadın üzerinde yapılan aramada 35 gram metamfetamin (kristal) uyuşturucu madde, 28 bin 750 TL, 1 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu madde içmekte kullanılan aparat, aparat yapımına yarayan cam ampul ve muhtelif araç gereç ele geçirildi. Ayrıca S.K'nin evinde yapılan aramada da; 5 adet uyuşturucu madde içilmesinde kullanılan aparat, 3 adet 100 miligramlık cinsel içerikli uyarıcı hap ele geçirilerek el konuldu. Adli makamların talimatı doğrultusunda şüpheliler 'Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Suçu' kapsamında gözaltına alınırken, jandarmadaki işlemlerinin ardından Alaşehir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecek. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Jandarma Alaşehir 3. Sayfa Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title